banner108
Öne Çıkanlar Start Verdi.. Remzi Rekora Koşuyor.. kktc spor Arda YDÜ
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Bayanlarda Play-Off başladı..!
banner98

 





Esentepe Büyük Fırsat Tepti

Girne Ertuğrul Apakan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk devresini 14-10 önde tamamlayan Esentepe ikinci yarıda bu üstünlüğünü koruyamadı ve 21-17 önde götürdüğü karşılaşmada 26-21 geriye düştü. Esentepe farkı kapatmak için çok uğraşsa da çabaları sonuç vermedi ve karşılaşmayı 28-25 kaybederek play-off ikinci maç için çok büyük avantaj kaybetti.

Esentepe Maça İtiraz Ediyor

DAÜ’nün maçın son bölümlerine girilirken sahada fazla oyuncu oynattığı ve oyuna Esentepe takımının başlaması gerekirken yine DAÜ’nün başlamasıyla Esentepe kulübü bugün federasyona yapacağı yazılı bir dilekçe ile maçta kural hatası yapıldığı yönünde şikayette bulunacak.


UKÜ Tek Gol Farkla Kazanmasını Bildi

Play-off grubuna 4.sıradan giren UKÜ, ligi yenilgisiz lider tamamlayan YDÜ karşısında tek gol farkla 27-26 kazanmasını bildi. Baştan sona çekişme içinde geçen karşılaşmanın ilk devresini de UKÜ 14-13 önde tamamladı.

Play-off İkinci Maçlar Yarın Gece

Play-off serisinin ikinci maçları yarın gece oynanacak. UKÜ, RA-25 Spor Salonu’nda YDÜ ile karşılaşırken, Esentepe Lala Mustafa Paşa Spor Salonu’nda DAÜ’ye konuk olacak. YDÜ-UKÜ maçı saat 19.00’da, DAÜ-Esentepe-maçı ise 19.30’da başlayacak.

Bu maçları da DAÜ ve UKÜ kazanması halinde finalde birbirlerinin rakibi olacaklar. İlk maçı kaybeden taraflardan birinin kazanması halinde ise finalisti belirlemek için üçüncü bir karşılaşma daha oynanacak.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75