banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hala Sultan Türkiye İkincisi..!
banner98

HENTBOLDA TARİHİ BAŞARI

Okul sporlarında Hala Sultan İlahiyat Koleji Ortaokul Erkek Hentbol Takımı tarihi bir başarıya imza atı. Hentbol branşında tarihte ilk kez bir ortaokul takımımız Türkiye finali oynayarak ikincilik kupasının sahibi oldu. Hala Sultan Afyonkarahisar’da gerçekleşen Türkiye finalinde dün Kocaeli Petkim Ortaokulu ile şampiyonluk maçına çıktı.

ŞAMPİYONLUK 1 GOLLE KAÇTI

Baştan sona müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmada temsilcimiz 21-20 mağlup olarak Türkiye şampiyonluğunu sadece 1 golle kaçırdı ve ikinci oldu. Hala Sultan finaldeki rakibi Kocaeli Petkim Ortaokulu ile çeyrek final aşamasında aynı grupta yer almış ve rakibini 24-22 mağlup etmişti. Geçtiğimiz yıl Türkiye dördüncüsü olarak büyük bir başarıya imza atan Hala Sultan İlahiyat Koleji Ortaokul Erkek Hentbol Takımı bu yıl da Türkiye ikincisi olarak şampiyonluk hedefine çok yaklaştı.

ÇOCUKLARIMIZ YORGUN DÜŞTÜ

Türkiye finali oynamak için oldukça zorlu bir yoldan geçen Hala Sultan ilk olarak Türkiye Yarı Finalleri’ni yenilgisiz tamamlayarak son 8 takım arasına kalmıştı. Türkiye finallerinde de önce grup aşaması ve sonrasında da yarı finali geçip adını finale yazdıran temsilcimiz de çocuklarımız finalde istediği performansı sahaya yansıtamadı. İki ayrı yolculuk, yoğun maç temposu, iklim ve çevre koşulları derken çocuklarımız final maçında oldukça yorgun düştü.

HENTBOL BRANŞINDA İLK KEZ

Final sonunda yapılan ödül töreninde çocuklarımız ve eğitmenlerimiz Türkiye şampiyonluğunu kaçırdığı için oldukça üzgün olurken, Türkiye ikinciliği kupasını kazanan temsilcimiz okul sporları tarihinde ilk kez bu denli bir başarıya imza atı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75