banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Cihangir’de Şok..! İbrahim Karadal GG’ye Döndü..!
banner98

Sezon başında China Bazaar Gençlik Gücü’nden Cihangir’e kiralık transfer olan ve 63 Bin sterlin opsiyon konan İbrahim Karadal sezonun sona ermesi ile bugün yaşanan gelişmeler sonrasında yeniden China Bazaar Gençlik Gücü’ne döndü.

Opsiyon’da 5 Haziran 2024 tarihine kadar China Bazar Gençlik Gücü takımına 63 Bin sterlin yatırıldığı takdirde İbrahim Karadal’ın bonservisli transfer işlemi Cihangir’e yapılacaktı. Bu konuda gecikme yaşayan Cihangir yönetimi bugün 6 Haziran’da CB Gençlik Gücü yönetimini transferi sonlandırmak için arayınca red cevabı aldı.

CB Gençlik Gücü başkan ve yönetimi opsiyonu 5 Hazirana kadar Cihangir’in kullanması nedeni ile artık bu dakikadan sonra Karadal’ın kendi oyuncuları olduğunu ve transferde vermeyi düşünmediklerini açıkladılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75