banner108
Öne Çıkanlar Voleybol Yıldızlarda start aldı arenasporkolik İzmir Şavkar Kulübü Adına Yarışacaklar.. İstanbulda Yarışacaklar.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Olayın Teknik Heyete Mal Edilmesi, Bizleri Derinden Üzdü”
banner98

Pera Larnaka Gençler Birliği maçı sonrası yaşanan gelişmelerde teknik heyette bulunan tüm arkadaşları dahil derin bir üzüntü içerisinde olduklarını belirten Kır, konu ile ilişkisi ve sorumlulukları olan kişilerin masum gözükerek yaşanan olayın teknik heyete mal edilmeye çalışılmasının kendilerini bir o kadar daha üzdüğünü ifade etti.

Cemal Kır’ın açıklaması şu şekilde:

“Malumunuz üzere 04/05/2024 tarihinde oynanan Alsancak Yeşilova – Pera Larnaka Gençler Birliği maçı sonrasında yaşanan gelişmeler ve bu olayın hukuki olarak tamamlanmasına kadar geçen süreçte, şahsım başta olmak üzere, teknik heyette bulunan tüm arkadaşlarımda dahil derin bir üzüntü içerisindeyiz.

Sadece ülke ve ülke sporuna katkı koymaya çalışan tüm paydaşlar gibi, yaşanan bu olay sonrası ( ki, bu konudaki uğraşlarımız konuya dahil herkes tarafından bilinmektedir.) odak noktanın teknik heyete mal edilmeye çalışılması konu ile ilişkisi ve sorumlulukları olan kişilerin masum gözükmesi bizleri bir o kadar daha üzmüştür. Ülkede teknik direktörlük ve antrenörlük yapan kişilerin hangi koşullarda çalıştığı, neler yaptığı ilgili kişiler tarafından bilinmektedir. Göreve gelmeden önce oynanan maçlarda ve görevimiz sırasında bizlere verilen kadro yapılanması sonucunda oluşan bu olayın, kulüp yetkili kişilerinin yükümlülüklerini yerine getiremeyerek, bu kadar basite indirgeyip, konunun sadece teknik ekibe bağlanmasını, herkesin vicdanına bırakıyorum.

Bu bağlamda 2023-24 sezonunu 13. haftasından sezon sonuna kadar anlaştığımız Alsancak Yeşilova Kulübü ile çıktığımız tüm maçlarda, bu konu nezdinde mağdur olan, Kardeşim Hüseyin Aşkın KINACI, Y.A.K. Futbolcuları, Başkan, Yönetim ve Y.A.K. camiası ile ilgili diğer kulüpler ve A.Y.S.K. futbolcularının performans ve emeklerinin ( Çünkü bu hata daha önce tespit edilmiş olsaydı kazanılan bir maç sonrası silinecek 3 puan ile bugün A.Y.S.K. futbolcuları playout oynayacaktı. ) ilahi adalet tarafından sorumlularına bir gün geri döneceğine olan inancım ve güvenimle bildirir; Saygılarımla Arz Ederim.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75