banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ GG MTG
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Berkel’den Birleştirici Adım..!
banner98

Rifat Berkel geçmiş dönemde görev yapan ve kendi döneminde başlamış olan projeleri bitiren yönetimin başkan değişerek devam edecek olmasından dolayı adaylıktan vazgeçtiğini açıkladı.

Berkel, “Mevcut yönetimin devam etmeyeceğini açıklamasının ardından kulübü daha ileriye taşımak adına aday olmayı düşünmüş ve başvurumu yapmıştım. Ancak geçtiğimiz sezonda Benim dönemimde başlamış olan projeleri bitiren ve güzel işlere imza atan yöneticilerin göreve devam etme kararından sonra mevcut yapının devamını baltalamamak adına adaylıktan vazgeçme kararı aldım” dedi.

Berkel Larnaka Gençlerbirliği kulübünün birlik ve beraberlik içinde büyük başarılar elde edebileceğini belirterek “biz adaylıkta ısrar edip kulübü bölmek yerine mevcut ve iyi giden bir yönetimin önünden çekilmeyi ve kulübün ilerlemesini sürdürmesini tercih ettik. Bizim için önemli olan Larnaka Gençlerbirliği Kulübü’dür” dedi.

Rifat Berkel ülke futbolunun çok aşama kaydettiğini ancak takımların amatör kaldığını futbolcuların ise profesyonelleştiğini belirterek “Kulüpler de mali disiplin altına alınmalı. Kurumsallaşmanın birinci kuralı mali disiplindir. Kulüpler bütçesini açıklamalı ve kaynağını ispat etmelidir” dedi.

Berkel özellikle futbolcu giderlerinin çok ciddi artış gösterdiğini ve yeni dönem için bir sezon boyunca ortalama 15 ile 20 milyon liraya ihtiyaç duyulduğunu kaydederek “bu yıl için gerek sponsor gerekse kulübün sabit gelirleri ile bu miktar bir şekilde karşılanabilir ancak sonrası?” diyerek mevcut sistemin de sürdürülebilir olmadığını kaydetti.

Rifat Berkel kalbinin Larnaka Gençlerbirliği için çarpmaya devam edeceğini ve desteğinin her zaman süreceğini belirterek yeni yönetime başarılar diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75