banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Melekler unutulmadı
banner98

KKTC Voleybol Federasyonu tarafindan 6 Şubat deprem felaketinde kaybettiğimiz sporcu, antrenör, öğretmen ve velilerimizin anısına Beach Volley Arena Tesisinde inşa edilen Şampıyon Melekler Kürsüsü bitim aşamasına geldi.
Yarın akşam sona erecek olan 2023 Şampiyon Melekler Plaj Voleybolu Ligi Ödül Töreni Şampiyon Melekler Kürsüsü’nde düzenlenecek.
Başkan Enver Kaya açıklamasında "Amacımız elim bir sekilde kaybettigimiz Şampiyon Melekeler Takımının, her daim yaşatılması ve unutturulmamasıdır. Bu bağlamda gerek organizasyon ve etkinlik gerekse kalıcı eserler bırakarak Şampiyon Melekler Takımımızın sonsuza dek yaşatılmasıdır” dedi.

 

banner116
Anahtar Kelimeler:
Melekler Unutulmadı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75