banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Mağusa’da Voleybol Şöleni Yaşandı..!
banner98

KKTC Voleybol Federasyonu ile Gençlik Dairesi işbirliği içerisinde gerçekleşen Minik Eller Voleybol Cumhuriyet Şöleni büyük bir kalabalık önünde Mağusa Arena Spor Salonu’nda düzenlendi.

KKTC Voleybol Federasyonu bünyesinde faaliyet gösteren kulüplere bağlı voleybol okullarının 500 minik sporcu ile katılım gösterdiği muhteşem şölen saat 10.00’da başladı.

8 Voleybol okulunun sıra ile yaptığı gösterilerinin ardından düzenlenen törenle katılımcı minik sporculara ve eğitmenlerine katılım belgeleri, Mağusa Belediye Başkanı Süleyman Uluçay, Gençlik Dairesi Müdürü Hakan Özsaygın, KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya ve okul eğitmenleri tarafından takdim edildi. Kapanış seremonisinde KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, voleybola katkılarından dolayı Mağusa Belediyesi’ne ve Gençlik Dairesi’ne bir anı plaketi takdim etti.

Törende daha sonra voleybol okulları direktörlerine katılım belgeleri sunuldu ve şölen toplu hatıra fotoğrafı çekilerek tamamlandı.

Şölene GMBÇS, DAÜ, KGM, MSA, KK, YDÜ, MVOSD ve VAKIFLAR voleybol okulları katılım gösterdi.

Kaya: Voleybol çok büyük bir alt yapıya sahiptir

KKTC Voleybol Federasyonu Başkanı Enver Kaya, şölen ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Bütün voleybol okullarımızı başta eğitmenleri olmak üzere minik sporcularımızı ve onları voleybola yönlendiren ailelerimizi yürekten kutlar, hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Mağusa Belediyesi’ne mükemmel ev sahipliği ve Gençlik Dairesi’ne güzel işbirliği için de ayrıca teşekkür ederim.

Voleybolumuz herkesin gördüğü gibi çok büyük bir alt yapıya sahiptir. Genelde ülke sporu özelde voleybolumuz için gurur duyulacak bir tablo izledik. Emeği geçen herkese şahsım ve Yönetim Kurulum adına şükranlarımı sunarım.”

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75