banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ Doğan Yalova
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Lefkoşa’da Zafer Kupası heyecanı
banner98

TC ile KKTC arasında imzalanan '" Gençlik ve Spor İşbirliği Protokolü" Çerçevesinde, KKTC Voleybol Federasyonu ile Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliğinde düzenlenen 7. Zafer Kupası heyecanı yarın saat 17.00 de Lefkoşa Beach Volley Arena Tesisinde de başlayacak. Bayanlar ve Erkeklerde toplam 30 takım mücadele edecek. 
İlk 5 dereceye girecek olan takımlara toplamda 10,000 Euro para ödülü verilecek olan organizasyon 23 Eylül Cuma akşamı oynanacak final karşılaşmaları ile tamamlanacak. 
Galipler ve mağluplar grubu olmak üzere çift eleme sistemine göre oynanacak olan Şampiyona da çarşamba ve perşembe günleri eleme müsabakaları oynanacak. 
Cuma akşamı oynanacak olan Final karşılaşmasının ardından düzenlenecek törenle dereceye girecek takımlara kupa , madalya ve parasal ödülleri takdim edilecek.
Kaya "Ülkemiz de 7. Kez düzenlenecek olan Zafer Kupası Lefkoşa Etabı, özelde Voleybol genelde de ülke sporu adına hem çok kapsamlı hem de çok anlamlı bir şampiyonadır. Organizasyon için ülkemizde misafir olarak bulunan voleybolun bütün paydaşlarına hoşgeldin derken, bu anlamlı organizasyonun ülkemizde yapılmasına katkı koyan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sn. Mehmet Akif Üstündağ ve Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederim. 
Bütün voleybol severleri 3 gece sürecek olan bu dev organizasyona davet ediyoruz.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75