banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Filede Muhteşem Maçlar..! MSA İlk Galibiyetini Aldı..!
banner98

Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor evinde konuk ettiği Küçük Kaymaklı’yı 3-1 mağlup ederek yenilgisiz liderliğini devam ettirdi ve puanını 14’e çıkardı.

Mağusa’da Esentepe geriden geldi

Mağusa’da oynanan gecenin diğer önemli karşılaşmasında Esentepe DAÜ deplasmanında 2-0 geriye düşmesine rağmen müthiş bir geri dönüşle müsabakayı 3-2 kazandı ve puanını 10’a yükseltti. DAÜ haftayı 9 puanla kapattı.

Lefkoşa da oynanan gecenin diğer önemli müsabakasında Karpaz Gate Marina, rakibi Vakıflar’ı 3-2 mağlup etti ve 11 puana yükseldi. Vakıflar almış olduğu mağlubiyetle haftayı 1 puanla kapattı ve puanını 10 çıkardı.

MSA ilk galibiyetini aldı

Mağusa Arena’da oynanan diğer karşılaşmada Mağusa Spor Akademisi, UKÜ karşısında 3-1 galip gelerek ilk galibiyetini elde etti.

Büyük Erkeklerde DAÜ evinde konuk ettiği Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor’u 3-0 mağlup etti. Lefkoşa da oynanan diğer karşılaşmada Vakıflar Karpaz Gate Marina’yı 3-0 mağlup etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Filede Muhteşem Maçlar..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75