banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Doğan Ocak Kartal İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Filede İkinci Devre Zevkli Başladı..!
banner98

Ligde 8. hafta karşılaşmalarında Gazimağusa Arena Spor Salonu’nda Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor ile Esentepe karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 4 setlik mücadelesinin sonunda Gazimağusa Belediyesi Çamlıkspor rakibi Esentepe’yi 3-1 mağlup ederek, 22 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürüyor.

DAÜ ikinci sıraya yükseldi

Voleybol Büyük Kadınlar Ligi 8. hafta karşılaşmasında Gazimağusa Lalal Mustafa Paşa Spor Salonu’nda Mağusa Spor Akademisi ile Doğu Akdeniz Üniversitesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın tüm setlerinde üstün olan Doğu Akdeniz Üniversitesi rakibi Mağusa Spor Akademisi’ne set vermeden 3-0 mağlup ederek, 18 puanla ikinci sıraya yükseldi.

Vakıflar emin adımlarla

Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmasında ise Küçük Kaymaklı ile Vakıflar karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın tüm setlerde üstün olan Vakıflar rakibini Küçük Kaymaklı’ya set vermeden 3-0 mağlup ederek, 16 puanla üçüncü sıraya yükseldi.

Karpaz Gate Marina set vermedi

Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda oynanan gecenin diğer bir karşılaşmasında Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi ile Karpaz Gate Marina karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 3 setlik mücadelesinde tüm setlerde üstün olan Karpaz Gate Marina deplasmanda rakibi Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi’ne set vermeden 3-0 mağlup ederek, 15 puanla beşinci sırada yer aldı.

9. hafta maç programı

4 Aralık Pazartesi

Esentepe-Vakıflar

5 Aralık Salı

GMBÇS-DAÜ

MSA-KGM

KK-UKÜ

Voleybol Büyük Kadınlar Ligi’nde Oluşan Puan Durumu şöyle.

1. GMBÇS: 22 Puan

2. DAÜ: 18 Puan

3. Vakıflar 16 Puan

4. Esentepe 16 Puan

5. KGM 15 Puan

6. MSA 6 Puan

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75