banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yasal Değişikliğe Gidiliyor..!
banner98






          “KKTC Milli Olimpiyat Komitesinin yapısı konusunda Spor Dairesi Müdürlüğünün uzun zamandır yürüttüğü çalışma sona gelmek üzeredir. Yaklaşık 3 yıldır yasal durumunu yitiren ve şu anda Spor Dairesinde herhangi bir tescili ve kaydı bulunmayan KKTC MOK ile ilgili olarak Spor Dairesi Müdürlüğü yasal bir değişikliğe gidiyor. Birlikler ve dernekler yasasına göre kuruluşu gerçekleşen ve tescil onayını ilgili Kaymakamlıktan alan MOK, bundan böyle ilgili yasaya göre değil, Beden Eğitimi ve Spor Yasası altında olacaktır. Sporumuzun yönetildiği yasa olan 67/99 Beden Eğitimi ve Spor Yasası altında yeni bir yapılanmaya gidecek olan MOK ayrıca Uluslararası kriterlere uygun bir tüzüğe sahip olacaktır”.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75