banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik TürkiyeLetonya Maçına Seyirci Alınacak.. kktc spor Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Hüseyin Cahitoğlu;  Profesyonelleşme Şart Dedi..!
banner98
 



Ailem her zaman en büyük destekçim
   

Hüseyin Cahitoğlu iş yoğunluğunun çok olmasından dolayı ailesinin büyük fedakarlıklar yaparak kendisine anlayış gösterip destek olduklarını söylerken, bir sonraki güne motive ettiklerini ve bazı zamanlarda da iş ile  ilgili konularda fikir alış verişi yaptıklarını söyledi.


Futbol ve diğer spor dallarında tesisleşme


Cahitoğlu dünyada olduğu gibi adamızda da önde gelen spor dalı Futbol olduğunu söylerken, Lefke ve İskele statların aydınlatma ve saha içi ile dışı için yenileme çalışmaları devam ederken diğer ilçelerde bulunan statların aydınlatması ile yenileme çalışmaları tamamlanmış olup dünya standartlarına getirilmiştir dedi.

Diğer spor dalları içinde tamamlanan projelerin yanı sıra hazırda yapılmayı bekleyen bir çok proje olduğunu vurguladı.


Sporda  profesyonelleşme şart


Kanayan bir diğer yaramız ise sporun bir meslek olmadığı için ortaokul ve lisede keşfedilen başarılı öğrencilerin okul çağları geçtikten sonra bir meslek sahibi olabilmeleri için spordan vazgeçmeleri olduğunu söyledi.


Cahitoğlu, gerek Dairemizin, gerek federasyonların ve gerekse de kurumların sporda profesyonelleşme adına ciddi kararlar alıp yürürlüğe koyması gerektiğinin altını çizdi.


Conıfa Euro 2017 bitti ama süreçler devam ediyor

KKTC’de yapılan Conıfa Euro 2017 şampiyonası sonrası, şampiyonaya katılan ülke ve organizasyon yetkilerince beğeni toplarken taktir edilmek ayrı bir gurur yaşattığıını söyledi.

Hüseyin Cahitoğlu,  Conıfa Euro organizasyonu yetkilileri 2018 Ocak ayında yapılmasını planladığı Conıfa Euro Kongresi’ni 46 ülke ile birlikte KKTC’de yapmayı karar verdiğini ve 2018 Ocak ayı içerisinde KKTC’ye geleceklerini müjdeledi.


Geleceğe yatırım için projeler yolda 

Hüseyin Cahitoğlu bir çok projeyi tamalarken tesisleşme yolunda ihtiyaçlı olan bölgelere bir çok projenin hazır olduğunu aktarırken, 2018 yılı bütçesine konulan ve Lefkoşa’nın nefes almasına yardımcı olacak çok önemli bir projenin Lansman çalışmaları bittikten sonar halkın huzuruna çıkarılacağı müjdesini de verdi.

Spor Dairesi Müdürü sayın Hüseyin Cahitoğlu göreve geldiği günlerde çok eleştirilmiş hakkında çok negatif söylemlerde bulunulmuştu.


Basının kendisini geliştirmesi yönünde hemfikir olduğumuz Hüseyin Cahitoğlu tam nokta atışı olarak nitelendirebileceğim bir kişilik olduğunu düşünüyorum ki tesisleşmede yaptığı girişimler ile sonuçlandırması gibi spora ayrılan bütçenin 2 katına çıkartılmasını sağlaması ve spora yatırım yapması çok önemli adımlar olduğunu düşünüyorum.

 
Röportaj; Uğur Ozerginli

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75