banner108
Öne Çıkanlar Zokou ile tatlandı..! (2-4) Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Kara; Kolay lokma olmadığımızı ispatlayacağız..! BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Rum-Yunan ikilisi “ATEŞ’’ aldı..!
banner98

 





Lefkoşa Veteran Masa tenisçileri Derneği'nin, Rum -Yunan ikilisinin tüm karşı çıkma ve engelleme girişimlerine karşın Uluslararası Veteran Masa tenisi Federasyonu na üye olması üzerine Yunan Federasyonu, Uluslararası Federasyona bir yazı gönderdi. Yazıda “ Uluslararası Federasyona üye olacaklarda Birleşmiş Milletlere üye ülke olmak şartı arıyoruz. Bu durumda Uluslararası Veteran Federasyonu Birleşmiş Milletler Topluluğuna üye olmayan ülkeleri içine alacaksa biz artık üyeliğimizi devam ettirmiyeceğiz” diyerek, Uluslararası Federasyona rest çekti. Ayrıca 2017 Ağustos ayında Atina’da yapmayı kabul ettiği Avrupa veteran takım Şampiyonasını da yapmayacağını açıkladı.

 

Türkiye harekete geçti

Bu kararın açıklanmasından sonra Uluslararası Federasyonun ikinci Başkanı Savaş Ertufan Türkiye’nin Avrupa Şampiyonasını yapmaya talip olduğunu açıkladı. Ertufan tüm üye ülkeler ile temasa geçti ve çoğundan olumlu yanıt aldı. Çok büyük ihtimalle Avrupa takım Şampiyonası Türkiye de yapılacak.

 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75