banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi.. Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Soyer Hacıganimler PlayOffta..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

KTSYD’nin ana sponsoru KKTC Telsim..!
banner98

 





Kıbrıs Türk Spor Yazarları Derneği Konferans Salonu’nda dün gerçekleşen basın toplantısında KTSYD başkanı Çelen Oben ve KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar protokolün içeriği hakkında bilgi verdiler.

 

KTSYD için büyük kazanım

KTSYD Başkanı Çelen Oben toplantıda yaptığı konuşmada KKTC Telsim ile yapılan görüşmeler sonunda iki yıllığına protokol yaptıklarını ve Telsim’in iki yıllığına 24 bin lira maddi katkı yanında KTSYD’ye bir kurumsal hat tahsis edeceğini bunun da ortalama 30 bin liraya denk geldiğini söyledi. Bu rakamın KTSYD için büyük bir kazanım olduğunu belirten Oben KKTC Telsim’e KTSYD’ye yaptığı katkılar için de teşekkür etti.

 

KKTC Telsim olarak gururluyuz

KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ise KTSYD’nin ülkenin en önemli sivil toplum örgütlerinden biri olduğunu ve özellikle ülke gençliğinin spor ambargosundan kurtulması için büyük çaba harcadığını belirterek bu çabaların da takdir edildiğini kaydetti.

Tanpınar KTSYD ile iki yıllık bir protokole imza atmanın da kendileri adına büyük bir övünç kaynağı olduğunu kaydetti.

 

Protokol iki yıllığına imzalandı

Konuşmaların ardından KTSYD Başkanı Çelen Oben ile KKTC Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar protokole imza atarak hayırlı olsun dedi.

Protokole göre KKTC Telsim iki yıllığına KTSYD’ye nakit olarak 24 bin lira katkı yapacak bununla birlikte KTSYD’nin kullanımı için bir kurumsal hat temin edecek.

Telsim ise bunlara karşılık KTSYD’nin yapacağı etkinliklerde ana sponsor olarak yer alacak ve yıl içerisinde yapılacak hizmet içi eğitim seminerleri için KTSYD Konferans Salonu’nundan da yararlanabilecek.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75