banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi.. Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Miracle Spor TV
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Kazanan Haskasap oldu..!
banner98

 




Kuzey Kıbrıs Otomobil Kulübü’nün (KKOK) Organize ettiği KKTC 2016 Rapa Drift Şampiyonası’nın ikinci ayağı, Cemsa Karting Pisti’nde yapıldı. 27 yarışmacının kayıt yaptırdığı fakat 3 ekibin mekanik arıza sebebiyle start alamadığı yarışta 24 eklip mücadele etti.


Teknik Kontrol ve Antrenaman turlarının ardından yapılan sıralama turlarında 96 puan ile en yüksek puanı elde eden Enver Haskasap zirvede yer alırken onu 95 puanla Edim Macila, 94 puanla Ali Özkan Çavuşoğlu ve 92 puanla Celal Bozbeyli takip etti. En yüksen puanları elde eden 8 yarışmacının final eşleşmelerinde 1.turda mücadele etmeden 2. Tura yükseldiği yarışta 5’nci sırada Sabri Güçlü, 6’ncı sırada Çağın Alp, 7’nci sırada Bekir Özsusuzlu ve 8’inci sırada Kerim Beşok yer almayı başardı.


Sıralama turlarında ilk 4 sırayı elde eden yarışmacıların rakiplerini bir bir eleyip yarı finale yükseldiği yarışta Celal Bozbeyli’yi eleyen Enver Haskasap ile Ali Özkan Çavuşoğlu’nu eleyen Edim Macila finale yükselmeyi başardı. Sezonun ilk yarışında olduğu gibi finalde karşılalan ikiliden bu kez galip ayrılan Enver Haskasap olurken, Edim Macila ikinci oldu. Ali Özkan Çavuşoğlu’nu eleyen Celal Bozbeyli ise günün üçüncüsü olmayı başardı.


Yarışın ardından yapılan ödül töreninde katılan tüm yarışmacılara KKOK Yetkilileri tarafından anı madalyaları takdim edilirken dereceye girenlere kupalarını KKOK Başkanı Zeki Topcu ve Rapa Ltd. Genel Müdürü Bengü Ünsal takdim etti.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75