banner108
Öne Çıkanlar Gedik yeniden görevde Trabzonsporda 5 Futbolcuya Veda Edildi.. Cezalılar Açıklandı.. Doğan güle oynaya..! (4-0) Miracle Spor TV
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Fotoğraf Yarışması ödül töreni yapıldı..!
banner98

 




Fotoğraflar sergilendi

Bu yıl ilk kez düzenlenen ve ana sponsorluğunu Eziç’in üstlendiği yarışma “Kıbrıs’ta Spor” teması adı altında gerçekleştirildi.



Gecede seçici kurulda yer alan fotoğraf sanatçıları Tevfik İleri, Veysi Soyer’in yanı sıra spor yazarı Yücel Hatay tarafından yapılan değerlendime sonucunda 50 fotoğrafın sergisi yapıldı. Gazi Yüksel ve İbrahim Özsoy’un arşivlerinde yer alan spor fotoğraflarının ayrıca özel sergilemesi gerçekleştirildi.

 

Kılıçoğlu: “Amaç motivasyonu arttırmak”

Gecede ilk konuşmayı yapan KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, bu yıl ilk kez düzenledikleri fotoğraf yarışmasında amacın yaz, kış demeden sahalarda fotoğraf çeken spor yazarlarının motivasyonunu arttırmak olduğunu belirtti.



Yarışmanın ana sponsoru Eziç adına bir konuşma yapan Hazal Eziç, yarışma için dernek tarafından kendilerine teklif geldiği anda düşünmeden kabul ettiklerini, ilerleyen yıllarda organizasyonun daha güzel gerçekleşmesi için desteklerinin süreceğini ifade etti.



Daha sonra KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu, Hazal Eziç’e verdikleri destekten dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti. Gecede ayrıca seçici kurul üyelerine, Gazi Yüksel ve İbrahim Özsoy’a birer teşekkür plaketi takdim edildi.

 

Akgür ve Taşçı birinci

Fotoğraf yarışmasına katılan tüm yarışmacılara katılım belgeleri derneğin eski başkanlarından Mustafa Özsoy ve Songuç Kürşad tarafından takdim edildi.



Seçici kurulun yaptığı değerlendirme doğrultusunda KTSYD Özel Ödülü’nün sahibi dernek üyesi Ebru Akgür oldu. Akgür’e ödülünü KTSYD Başkanı Bülent Kılıçoğlu takdim etti.



Yarışmanın üçüncülük ödülüne Tevfik Ulual layık görülürken ödülü Hazal Eziç veri. İkinci olan Çağın Özılgaz’a ödülünü Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu takdim etti.



Yıltan Taşçı ise birincilik ödülünün sahibi oldu. Taşçı’ya ödülü Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Mehmet Harmancı tarafından verildi.


banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75