banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Girne Yalova Bitirdi.. (31) Attila Topaloğlu Anıldı.. DAÜ basın toplantısı yapıldı
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Devir teslim gerçekleşti..!
banner98






           Dostlukları çok uzun yıllar öncesi dayanan Erdenay ve Değirmencioğlu görev teslimi sırasında birer duygusal konuşma yaptılar.

Erdenay yaptığı konuşmada Değirmencioğlu ile dostluklarının çok uzun yıllar öncesine dayandığını belirterek görevi kendisine gönül rahatlığıyla devretmekte olduğunu söyledi. Değirmencioğlu ile geçmişte gerek Okul Sporlarında gerekse Atletizm Federasyonu’nda da birlikte güzel işlere imza attıklarını ve kendisinin bu görevde de başarılı olacağına inancının tam olduğunu belirten Erdenay kendisine Spor Dairesi Müdürlüğü’nde başarılar diledi.


Değirmencioğlu ise yaptığı konuşmada, Erdenay ile uzun yıllar birlikte çalıştıklarını önce Okul Sporlarından, daha sonra Atletizm Federasyonu Başkanlığı’ndan ve şimdi de Spor Dairesi Müdürlüğü’nden bayrağını yine kendisinden devraldığını ifade etti. Erdenay’a bundan sonraki yaşamında başarılar dileyen Değirmencioğlu kendisinin tecrübe ve bilgi birikiminden her zaman yararlanacaklarını vurguladı.

Erdenay ve Değirmencioğlu’nun birbirlerine çiçek ve hediye takdim etmeleri sonrasında Alkan Değirmencioğlu Spor Dairesi Müdürlüğü görevine resmen başladı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75