banner108
Öne Çıkanlar Bozbeyli GAÜ ve Akdeniz Gençleri Şampiyon.. Berke GGde.. Kadınlar Final Zamanı.. Üçüncü ayakta Elmas parladı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

GARGALAR Üst Üste 5.Kez ŞAMPİYON..!
banner98

Yer: Lefkoşa Atatürk Stadı

Hakemler: Fehim Dayı, Cem Öksüzoğulları, Buse Bağrıkara

Yenicami: İdris, Mehmet, Kaan (46’ Koray), H.Kanlı, Kemal (88’ Doğukan), Ali, Yakup, Emirhan, Karan (88’ Tahir), Görkem, Abaka

MTG: Ufuk, Bünyamin, Yusuf(65’Ünal)M.Gürlü, Şenol(65’Hasan Celil)Uğur, E.Kuvvetlişahin(71’M.Salk)Emre Özsin, Nevzat(46’Doukara)Erhun, Doğukan (46’Dinopeter)

Goller: 46’Abaka(Yenicami)55’Erhun(MTG)

Eşitlik Yenicami’ye yaradı

Maçın ilk yarısında gol sesi çıkmazken, mücadelenin ikinci yarısı gollerle başladı.

Maçın 46’ıncı dakikasında sol kanatta topla buluşan Serge Abaka, ceza alanına sokulduğu anda uzak kale direğine doğru yaptığı vuruşta topu ağlara gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün hemen ardından Yenicami çok net bir gol fırsatından yararlanamazken, bu pozisyonun 1 dakika sonrasında MTG skoru dengeledi.

55’inci dakikada Erhun Öztümer, ceza alanının dışından nefis bir vuruş yaparak skora dengeyi getirmeyi başardı.

1-1’in ardından temposu düşen mücadele bu skor ile tamamlandı. Yenicami aldığı bir puan ile Pera G.Birliği’nin deplasmanda berabere kalması ile play-out dışında kalarak sezonu bitirmiş oldu.

Şampiyonluk kupası kaptanların ellerinde

Maçın sonunda düzenlenen ödül töreninde şampiyon MTG’ye kupa ve madalyaları KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından verildi.

Kupayı takım kaptanları Ünal Kaya ve Uğur Gök ile birlikte MTG Başkanı Koral Bozkurt, Teknik Direktör Ali Oraloğlu, futbolcular ve kısa süre önce aramızdan ayrılan MTG Yönetim Kurulu Üyesi Fikri Arkıner’in kızı birlikte kaldırdılar.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75