banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ligden Düşecek 3. Takım K.Kaymaklı yada Mesarya Olacak..! Pazar Final Var..!
banner98

Rakibi Mesarya’yı 2-1 yenen China Bazaar Gençlik Gücü be Küçük Kaymaklı ile 2-2 berabere kalan Yenicami son maçlarını oynamadan kümede kalmayı garantiledi.

Pazar gün oynanacak son maçta Küçük Kaymaklı ile Mesarya kümeden düşecek üçüncü takım olmamak için kozlarını paylaşacaklar. Beraberliğin Kaymaklı’yı kümede bırakacak karşılaşmada sezonun son maçı oynanmış olacak.

Birinci ligde ise Geçitkale ile Ozanköy 0-0 berabere kalırken Geçitkale bu beraberlikle ligde kalmayı garantiledi. Ozanköy ise kaderini son maçta belirleyecek. 

Lapta rakibi Maraş'ı 1-0 mağlup ederek ligde kalma şansını son maça taşıdı. Mağlup olan Maraş'ta ligde kalması için son maçında ligde kalmayı garantileyen Geçitkale karşısında beraberlik alması durumunda ligde kalmayı başaracak. 

Lapta - Ozanköy maçı ise tam bir final olacak. Kaybeden ligden düşme ile baş başa kalırken beraberlik Lapta'ya yetecek. 

Birinci lig play offta ise Gönyeli 2.maçlarda Binatlı'yı 3-0 mağlup ederken en yakın takipçisi Çanakkale rakibi Yalova'ta 2-1 mağlup olunca süper lige yükselen 3.takım Gönyeli oldu. Böylece 1.lig play off maçları tamamlandı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75