banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Şampiyon ÇINAROĞLU.. Yardımcı Antrenörlük Sınavı Yapıldı.. Hala Sultanda Hedef Türkiye Şampiyonluğu..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Üstel, Kupa Şampiyonunu Kabul Etti..!
banner98

Kabulde bir konuşma yapan Başbakan Ünal Üstel; Göçmenköy Spor Kulübü’nün elde ettiği başarıdan dolayı tebrik etti. Üstel; “Gençlerimiz ülkemize uygulanan her türlü ambargoya rağmen spor aktivitelerinde başarı göstermektedir. Bu başarılar adeta bir mucizedir.

Göçmenköy’ün yaşadığı başarıyı da bu şekilde görebiliriz. Ülke futbolumuz her geçen gün gelişmektedir. Bizler de sporu nasıl geliştiririz diye düşünerek çalışmalar yapıyoruz. Geldiğimiz noktada ülkemizi her şeyiyle modern ve çağdaş bir stadyuma kavuşturmak adına hükümet olarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Amacımız gençlerimize daha kaliteli bir spor ortamı yaratmaktır.

Ülkemiz futbolunun gelişmesi için çaba sarf eden Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ile spordan sorumlu müsteşarımız Hüseyin Cahitoğlu’nun verdikleri emekleri de göz ardı edemeyiz. Onlara fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Göçmenköy Spor Kulübü Başkanı Ersan Karataş ise " Kıbrıs Kupası Şampiyonası uluslararası kanallarda yayınlanarak tarihi bir olaya sebep olmuştur. Yıllar içerisinde ülke futbolumuzun gözle görünür bir gelişme gösterdiği de bu olayla ispatlanmıştır. Ülkemiz futbolunun gelişim göstermesi hükümetimizin ve federasyonumuzun tutumundan kaynaklıdır. Ülkemiz futboluna destek vererek gelişmesini sağlayan Başbakanımız Ünal Üstel olmak üzere herkese teşekkür ederiz” dedi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75