banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan GG İskele
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yunus; "Her şey Ağırdağ için"
banner98

Tunus'un açıklamaları şu şekilde;

"Biz bu final maçına çıkabilmek için en başından beridir aynı disiplin, sevgi ve saygı ile çalıştık. Yeri geldi futbolcular olarak büyük fedakarlıklar yaptık, yeri geldi yönetimimiz çok büyük fedakarlıklar yaparak son maçımıza geldik. Bunun adı ise Final. 

Takım arkadaşlarım ile son derece kısa bir sürede kenetlenip uyum sağlamayı başardık. Ben takımıma sonuna kadar güveniyorum ve inanıyorum. Son 90 dakinanın ne kadar önemli olduğunun farkındayız. Ağırdağ Boğaz Tayfun Spor Kulübü olarak finale motive olmuş durumdayız. Başkan, yönetim, hocamız ve köylülerimizin bizlere inancı tam ve bizimde bu maçı kazanacağımıza inancımız tam. 

Tüm Ağırdağ sevdalılarını yanımızda görmek istiyoruz. Rakibimiz Pile tecrübeli ve iyi bir takım. Takımlarına saygımız sonsuz çok iyi bir kadroları ve oyun disiplinleri mevcut. Onlar da bizim gibi üst lige çıkmak için buralara kadar geldiler. Pile takımına da şimdiden başarılar dilerim. 

Bildiğiniz üzere final maçları ayrı bir seviyede oynanıyor. Gece maçı olmasından dolayı seyir zevki yüksek, centilmence, zevkli ve hak edenin kazanacağı bir maç olmasını dilerim"

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75