banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeşilova'nın Kükreyen Kaplanı..!
banner98

Son 3 haftada fileleri 4 kez sarsan 27 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu takımını taşımaya devam ediyor.



Cihangir deplasmanında çok güzel bir frikik golüne imza attıktan sonra China Bazaar Gençlik Gücü maçında takımının tek golüne imza atmıştı.



Bugun ise Miracle Karşıyaka karşısında fileleri iki kez sarsmaya başardı ve takımının aldığı üç puanda önemli rol oynadı.



Memduh gün geçtikçe oyununu geliştirmeye devam ediyor. Kaptanlık bandını taktıktan sonra sorumluluğu artan oyuncu, bu baskının altından başarıyla kalktı. Kariyerinin bu bölümüne kadar kanat ve bek oyuncusu olarak görmeye alıştığımız Memduh, hücumcu 8 numaraya ve gizli forvete evriliyor.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75