banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yenierenköy'ün Ayak Sesleri..!
banner98

Karpaz temsilcisi, 7.hafta sonunda topladığı 18 puanla zirveye yerleşti.

Dün oynanan maçta Mehmetçik'i 6-0 mağlup eden Yenierenköy, SFC 1461 İskele Trabzon'un mağlup olmasıyla birlikte zirvenin yeni sahibi oldu.

1461 İskele Trabzon ilk kez yenildi

Haftaya lider olarak giren SFC 1461 İskele Trabzon, evinde konuk ettiği Gülgün Süt Düzova karşısında şok bir yenilgi yaşadı. Bordo mavililer bu sonuçla hem ilk kez yenildi hem de liderliği kaybetti.

Akova 4 hafta sonra kazandı

Lige iyi bir başlangıç yapan Akova Vuda, daha sonra düşüşe geçmişti. Kırmızı yeşilliler 4 hafta sonra sahasında Serdarlı'yı 5-0 mağlup ederek lige geri döndü. Maça Akova futbolcusu Oğuzhan Duran attığı 4 golle damga vurdu.

Mehmetçik ve Vadili düşüşte

Lige iyi başlayan grubun diğer ekipleri Mehmetçik ve Vadili, son 3 maçtır kazanamadı. Puan toplayamayan iki ekip zirveden de uzaklaştı.

Serdarlı galibiyet alamadı

Ligde galibiyetle tanışamayan tek takım Serdarlı olurken, kırmızı beyazlılar 7 haftada sadece 1 puan toplayabildi. Grubun diğer ekipleri Geçitkale, Türkmenköy, Gülgün Süt Düzova ve Demirerler Construction Demirhan ise ilk 7 haftada istikrarsız sonuçlar aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75