banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hamitköy Vardıdan Boupendzanın Sağlık Durumuyla İlgili Açıklama.. MSA Voleybolda İlerliyor.. MAĞUSA TÜRK GÜCÜ - YENİ BOĞAZİÇİ : (4-0)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Yeni lider BAF (0-4)
banner98

AKSA 1.Lig’de 6.haftanın en önemli maçında Baf Ülkü Yurdu deplasmanda lider Yalova’yı 4-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna oturdu. Yalova karşılaşmanın 13.dakikasında 9 kişi kalarak mücadeleyi eksik oyuncuyla tamamladı.

Yer: Yalova Tahsin Mertekçi Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Sertan Alkın, Yusuf Atlar, Abdullah Genç

Yalova: Kıvanç, Hasip, Azat, Hakan, Selçuk, İltaç, Sergülen, Yasin, İbrahim, Cevdet, Civan

Baf Ülkü Yurdu: Erdoğan, Hasan, Ali Kemal, Eren, Mustafa Gardiyanoğlu, Michael, Metin, Mehmet, Hasan, Osman, Mustafa Çağlar

Goller: 17’(P) ve 65’Hasan Özçelik, 7’Hasan Sedatgil, 75’Sadık Kaşıkçı (BÜY)

Kırmızı Kartlar: 13’Hasip Uluhan, Yasin Bitik (Yalova)

AKSA 1.Lig’de 6.haftanın en önemli maçında Baf Ülkü Yurdu deplasmanda lider Yalova’yı 4-0 mağlup ederek hem rakibine ilk yenilgisini yaşattı hem de liderlik koltuğuna oturdu. Yalova’dan Hasip Uluhan ve Yasin Bitik karşılaşmanın 13’üncü dakikasında gördükleri kırmızı kartlar nedeniyle oyun dışında kaldı.

Baf Ülkü Yurdu, ilk devreyi Hasan Sedatgil ve Hasan Özçelik’in golleriyle 2-0 önde tamamladı. İkinci devrede iyi oyununu sürdüren BÜY, yine Hasan Özçelik ve Sadık Kaşıkçı’nın golleriyle maçı 4-0 kazandı.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Yeni Lider BAF (04)
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75