banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Hamitköy Cumhuriyet Kupası Oynanıyor.. Minikler Turnuvasıyla Anılıyor.. Kortta Başbakanlık Kupası..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

“Yavuz hırsız ev sahibini bastırır”
banner98

Açıklama şoyle;

17 Mart 2024 Pazar günü oynadığımız Geçitkale maçından sonra Geçitkale Spor Kulübü’nün yaptığı mesnetsiz ve hadsiz açıklamaları büyük bir üzüntü ile okuduk. Yapılan bu çirkin açıklamada kulübümüze hadsiz yakıştırmalar yapıldığı gibi 1952 yılında kurulan ve o günden beridir ülke futboluna çok büyük hizmetler sunmuş kulübümüzün büyüklüğü unutulmaktadır.

Kulübümüz kurulduğu günden itibaren birçok şampiyonluklar olmak üzere kupa finalleri yaşamış, ülke futboluna birçok değerli futbolcular kazandırmış ve bununla birlikte Kıbrıs Türk futbol tarihine adını altın harflerle yazdırmıştır. Bundan dolayı kulübümüze bölünmüş damgası vurmak onların haddi bile olamaz.

Maçta yaşanan olaylar maça gelen herkesin gözü önünde cereyan etmiştir. Özellikle Geçitkale’nin kazandığı her golden sonra taraftarlarımıza yapılan tahrik edici sözler ve hakaretler orada olan herkes tarafından duyulmuş ve görülmüştür. Bununla beraber Geçitkale taraftarları tarafından maç içerisinde gerek sahaya gerekse taraftarlarımıza cam şişeler olmak üzere birçok yabancı madde atılmış ve bu atılan yabancı maddeler kulübümüz futbolcularından Celal Gullet’in akrabasına isabet etmiş ve kendisi ambulans ile hastaneye kaldırılmıştır. Yaşanan tüm bu olaylar içerisinde kendilerini mağdur gösterip yaşananların tüm sorumluluğunu kulübümüze atmaya çalışmak tamamen “Yavuz hırsız ev sahibini bastırır” misali davranmaktır. Bundan dolayı gerek yaşanan olaylardan dolayı gerekse Geçitkale spor kulübünün yaptığı ahlaksız açıklamalardan dolayı kendilerini şiddetle kınar, tüm yasal haklarımızı her türlü mercilerde arayacağımızı kamuoyuna bildiririz.

Saygılarımızla

Yönetim Kurulu

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75