banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Wilfried Zaha: Bu Gece Büyük Bir Gece..!
banner98

A Grubu'nun ikinci haftasında , 'a konuk oldu.

Manchester United'ın gollerini 17 ve 67'de Hojlund attı. 'ın gollerini ise 23'te Zaha, 71'de Kerem Aktürkoğlu ve 81'de Mauro Icardi kaydetti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde ilk kez Manchester United'ı deplasmanda yendi. Sarı kırmızılılar, grupta ilk galibiyetini alırken puanını 4 yaptı. Manchester United ise puanla tanışamadı.

Maçın ardından Galatasaray'ın ilk golünü atan , TNT Sport'a konuştu.

"Bu benim için bir hayalin gerçekleşmesi demek. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak ve gol atmak... Bu gece, büyük bir gece. Bu takımın inancı var. Bu kadro hakkında bildiğim bir şey varsa, o da onların canını yakabilecek kadar yeterli bir takım olduğumuzdu. Galatasaray taraftarı beni sevdi. Oynamadığım, sakatlığımın olduğu zaman da beni sevdi. Eğer bir kulüp beni seviyorsa, ben de bu sevginin karşılığını sahada göstermek için elimden geleni yaparım."

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75