banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Göçmenden Teşekkür Mesajı.. Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Çetinkayada Önet Dönemi.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Verimli geçti
banner98

Aksa Birinci Lig takımlarından Dem’s Cons. Çanakkale’de 1.hazırlık dönemi 2.etap kamp çalışmaları tamamlandı. 
26-29 Ağustos tarihleri arasında Pia Bella Hotel’de gerçekleştirilen kamp çalışmaları oldukça güzel ortamda verimli bir şekilde geçekleştirilirken, 1. Hazırlık dönemi 2. Etap çalışmaları da tamamlanmış oldu. 
Beş günlük kamp programı çerçevesinde sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift antrenman yapan Dem’s Cons. Çanakkale, Düzkaya, Ozanköy ile de 2 hazırlık maçı yaptı. Antrenmanların dışında yönetici, teknik kadro ve futbolcuların çok iyi diyalog kurmaları, birliktelik ve arkadaşlık bağlarını geliştirmeleri moral motivasyon açısından da önemli olurken, kampa ön plana çıkan unsurlarla birlikte verimlilik artırıldı.  

Güzel ortamda verimli çalıştık
Dem’s Cons. Çanakkale kamp boyunca çabukluk, kuvvet, koordinasyon, dayanıklılık ve taktiksel olarak antrenmanlar yaptıklarını belirten Ahmet Ogan yapılan iki hazırlık maçında da futbolcuların istekli, arzulu, gayretli ve disiplinli bir şeklide çalışmalarından son derece memnun olduğunu belirtti. 
Teknik direktör Ahmet Ogan, Pia Bella Hotel’de çok iyi ve çok güzel bir ortamda gerçekleştirmiş oldukları kampta güç depolayarak tamamlandığının ve oldukça verimli geçtiğinin altını çizdi. 

Zirveyi Hedefliyoruz
Dem’s Cons. Çanakkale teknik direktörü Ahmet Ogan, yardımcı antrenör Kemal Soybir, kaleci antrenörü Mustafa Özkaraman yönetiminde kamp tamamlanırken, yeni sezona yönelik koymuş oldukları hedef doğrultusunda çalışmaların sürdüğünü ifade ederken bu yönde de hazırlıkların devam ettiğini belirtti. 

Zirveyi hedefliyoruz
Çanakkale Türk Spor Kulübü başkanı Süleyman Can yönetimi, yeni sezon öncesinde mevcut kadroya yapmış olduğu önemli transferlerle ligde zirveye oynayabilecek kadro kurulduğunu belirten Ahmet Ogan, zirveyi hedeflediklerini vurguladı. 
Takımı ihtiyacı olan transferlerin yapılmasıyla birlikte kadrolarını genişlettiklerini belirten teknik direktör Ahmet Ogan, yapılan transferlerin mevcut kadroya önemli katkılar sağlayacağına inancının tam olduğunu, sadece Türkiye’den gelecek yabancı futbolcuyla birlikte tam takım olarak çalışılacağını ve lige kadar hazır hale geleceklerini belirtti. 

Takım içi uyum gerçekleşti
Kamp boyunca takım içi uyum kısa sürede aşıldığına dikkat çeken teknik direktör Ahmet Ogan, 1. Ligin her zaman çok zor geçtiğine vurgu yaptı. 
Ahmet Ogan, “Ekip arkadaşlarım ve futbolcu kardeşlerimizle sorumluluğumuzun bilinci içerisindeyiz” diyerek, Pia Bella Hotel’de gerçekleştirilen kampa destek olan, katkı sağlayan başkan Süleyman Can ve yönetime, Pia Bella Hotel personel çalışanlarına, emeği geçen katkı koyan herkese teşekkür etti. 

Çalışmalar Devam Ediyor
Dem’s Cons. Çanakkale’de, sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, bugün son şampiyon Mağusa Türk Gücü ile hazırlık maçında karşılaşıyor. 1. Hazırlık dönemi son etap çalışmasına 4 Eylül Pazartesi’nden itibaren devam edecek olan Dem’s Cons. Çanakkale, 8 Eylül Cuma akşamı Lefkoşa Atatürk stadında ilk kez düzenlenecek olan KKTFAD kupasında karşılaşacağı Miracle Değirmenlik maçına kadar çalışmalarını sürdürecek.   

banner116
Anahtar Kelimeler:
Verimli Geçti
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75