banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. Perotti Karşıyaka Nisanda Start Alacak.. kktc spor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

U16 Milli Takımı Antalya'da Takdir Topladı..!
banner98

Karşılaşmada yaş olarak kendilerinden büyük rakibine karşı oldukça iyi mücadele eden milli takımımızın karşılaşmasını Antalyaspor’un scout ekibi de yakından gözlemledi. Karşılaşmada Antalyaspor U17 takımında Kıbrıslı Türk futbolcu Erk Eseller de kaptan olarak yer aldı.

Antalyaspor Hasan Subaşı Tesisleri’ndeki karşılaşma sonrasında ekibimiz Antalya’daki maçlarını tamamlamış oldu. Yarın (28.03.2024 Perşembe) adaya gelecek olan milli takımımızda futbolcuların keyifli ve moralli olduğu ve bu heyecanı yaşamaktan büyük mutluluk duydukları gözlemlendi. Genç Milli Takımlar Antrenörü Hüseyin Kızmazoğlu, yardımcısı Hasan Özkan ve kaleci antrenörü Hüseyin Mertol, kamp boyunca izlenimleri ile ilgili notlar alırken, ilerleyen dönemlerle ilgili olarak veri oluşturdu.

Antalya’daki organizasyon boyunca KTFF 2. Başkanvekili Hüseyin Duvarcı, Yönetim Kurulu Üyesi ve Eğitim Üst Kurulu Başkanı Hüseyin Ekmekçi ve Genel Sekreter Yrd. ve İdari İşler Sorumlusu Eren Şişik de kafile ile birlikte yer aldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75