banner108
Öne Çıkanlar kktc spor Emin BİRİNCİ LİGDE SON 5 HAFTA AÇIKLANDI..! İsminden söz ettiriyor! Şampiyon Girne İhtisas
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Süper Kupa MTG’nin: 2-0
banner98

Geçen sezonun AKSA Süper Lig şampiyonu Mağusa Türk Gücü ile Northernland Kıbrıs Kupası şampiyonu Türk Ocağı arasında Lefkoşa Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Emre Özsin’in ilk devrede attığı gollerle 2-0 kazanan Mağusa Türk Gücü 12. Süper Kupa’nın sahibi oldu. Maçta MTG’nin yeni transferi Erhun bir de penaltı atışından yararlanamadı.
Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 60. kuruluş yıldönümü münasebetiyle; BRT 60. Yıl Süper Kupa finali adı altında oynanan Süper Kupa finaline her iki takım taraftarı da ilgi gösterdi. Süper Kupa’yı üst üste 3. kez kazanan Mağusa Türk Gücü, Süper Kupa’yı daha önce 3 kez üst üste kazanan Yenicami’nin rekoru da egale etmiş oldu. Maç sonrası düzenlenen ödül töreninde maçı yöneten hakemlere ve takımlara kupa ve madalyalarını Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Sağlık Bakanı Hakan Dinçyürek, BRT Müdürü Meryem Özkurt, BRT Yönetim kurulu başkanı Salih Can Doratlı ve KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu taktim etti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Süper Kupa MTGnin: 20
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75