banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şükrü Operasyon Geçirdi..!
banner98

Mustafa Hacıali Yılmazköy maçında yaşadığı sakatlık sonrasında oyuna devam edemeyen ve çapraz bağlarında kopuk tespit edilen Şükrü Erdoğan, dün sabah saatlerinde başarılı bir operasyon geçirdi.

Pazartesi sabah saatlerinde Miracle Değirmenlik yöneticisi Haluk Ülker’le adadan ayrılan Şükrü Erdoğan, dün sabah Acıbadem Fulya Hastanesi’nde Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından başarılı bir ameliyat geçirdi.

Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan’ın her oyuncunun kendileri için değerli olduğunu sporcu sağlığının her şeyden önce geldiğini bu nedenle Doğanalp’ten sonra Şükrü Erdoğan’ında en erken zamanda aralarına dönmesi için Miracle Değirmenlik kulübü olarak tüm imkanlarını kullandıklarını belirterek Şükrü’nün başarılı bir operasyon geçirdiğini ve en kısa sürede aralarına döneceğini belirtti.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şükrü Operasyon Geçirdi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75