banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Soyerspor’a, Aykut Aksu’dan destek
banner98

Soyerspor’un, forma, tshirt, eşofman ve bazı giderleri için iş insanı Aykut Aksu ile Soyerspor Kulübü anlaşmaya vardı.
Kulüpten yapılan açıklamada, Çağımız gün geçtikçe gelişiyor ve bu gelişim sayesinde farkındalık yaratıp hedef kitleye ulaşabilmek için duygusal bir bağ kurmak gerekiyor. Hedef kitlelere ulaşabilmek için de toplumun problemlerine, ilgi alanlarına, mutlu olduğu şeylere duyarlılık gösterilmesi bu bağın kurulmasında önemli bir rol taşıyor.
Spor, hedef kitlelere ulaşılması adına o duygusal bağı sağlayacak en büyük unsurdur. Firmalar bu bağı spor kulüplerine sağladığı sponsorluk antlaşmaları sayesinde sağlamaya başlamıştır. Tabii ki bahsettiğim sponsorluk anlayışı, gelişmiş ülkelerde uygulanan ve desteklenen en etkin pazarlama politikalarıdır. 
Ancak ülkemizde çok az firma bu politikayı uygulamakta ve nadir spor kulüpleri de bundan nemalanmaktadırlar. Geriye kalan spor kulüpleri ise ayakta durup,  hangi şartlarda sporcu yetiştirip mücadele edeceği konusunda etrafındaki arkadaşlarından ve dostlarından yardım talebinde bulunmaya devam etmektedirler. Belli bir süre sonra bunu başaramayan kulüpler de küçülmeye ya da kapanmaya kadar gidebiliyor.
Ancak spor faaliyetlerini sürdürebilmek için her takımın olduğu gibi bizim de faaliyetlerimiz sürdürebilmemiz için belirli bir maddi desteğe ihtiyacımız bulunmaktaydı. Çağrılarımıza, taleplerimize yine arkadaşlarımız, dostlarımız yetişti ve antrenman yapmak, maça çıkabilmek için bizlere yine yardımcı olmuşlardır. 
Bu bağlamda kulübümüzün forma, tshirt eşofman ve bazı giderleri için arkadaşımız AYKUT AKSU sponsor olmuştur. Aykut Aksu arkadaşımıza Soyer Spor Kulübü Yönetim Kurulu, Antrenörler, sporcular ve velilerimiz adına teşekkür ederiz. denildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75