banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor Forest Karşıyaka Doğan
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Son Bilet MİRACLE’nin..! (3-0)
banner98

AKSA Birinci lig’de play – off ikinci karşılaşmasında Esentepe’yi 3-0 mağlup eden Miracle Değirmenlik adını süper lige yazdıran son takım oldu. İlyas(2) ve Turgut Kaçar’ın golleri ile Esentepe engelini geçen Miracle Değirmenlik, Çetinkaya ve CB Gençlik Gücü’nden sonra süper lig vizesini alan son takım oldu.

YER: Girne 20 Temmuz Mete Adanır

HAKEMLER: Fehim Dayı, Sertan Alkın, Hakan Gök

MİRACLE DEĞİRMENLİK: Onurhan, Salih, Cahit(DK 80 Hüseyin), Tufan, Murat(DK 73 Emre), Turgut, Yusuf, Mehmet Fatih(DK 59 Yusuf Özbahar), Mehmet Öztürk, Abdullah(DK 59 Burak), İlyas.

ESENTEPE: Onur, Okan, Devran, Şenol(DK 46 Mahmut), Mustafa, Emre, Eser, Semih, Hüseyin(DK 18 İsmet), DK 65 (Emek), Hüseyin Ermiş(DK 46 İlyas), Salih.

GOLLER: DK 32,90+1 İlyas, DK 89 Turgut Kaçar(Miracle Değirmenlik).

13.DK: Esentepe kontra atağında kaleci ile karşı karşıya pozisyonda Salih’in vuruşunu kaleci önledi.

25.DK: Esentepe’nin kalabalık adamla gelişen yeni bir atağında Semih’in vuruşunu savunmada Salih Say önledi.

32.DK: Sağ kanattan etkili gelişen Miracle Değirmenlik atağında yapılan ortada Esentepe ceza alanı içerisinde İlyas yaptığı kafa vuruşu ile takımını öne geçirdi.1-0

61.DK: Kalabalık adamla gelişen Miracle Değirmenlik atağında ceza alanı içerisinde Murat Ormancı’nın müsait durumda vuruşunda top yandan dışarı gitti.

63.DK: Miracle Değirmenlik kontra atağında kaleci ile karşı karşıya pozisyonda İlyas’ın vuruşu kaleci Onur’da kaldı.

69.DK: Bir başka Miracle Değirmenlik atağında İlyas’ın ceza alanı içerisinde vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti.

72.DK: Yusuf Özbahar ile gelişen bir başka atakta bu oyuncunun pasında Tufan’ın vuruşunda top yandan az farkla dışarı gitti.

87.DK: Miracle Değirmenlik kontra atağında Turgut Kaçar savunmada Okan tarafından yere indirilince Miracle Değirmenlik takımı penaltı vuruşu kazandı. Turgut’un kullandığı penaltı vuruşunu kaleci Onur önlemeyi başardı.

89.DK: Sağ kanattan gelişen bir başka Miracle Değirmenlik atağında yapılan ortada Turgut Kaçar topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı.2-0

90+1.DK: Emre ile başlayan bir başka Miracle Değirmenlik atağında bu oyuncunun ortasında İlyas topu filelere göndererek maçın skorunu tayin etti. 3-0

Geriye kalan dakikalar sonucu değiştirmeyince çalan son düdükle birlikte Miracle Değirmenlik adını Süper lige yazdıran son takım oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75