banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sayalan; "Hak eden kazansın"
banner98

Yarın gece BTM 2.Lig finalinde Aslanköy ile karşılaşacak olan Mevlevi'de takımın golcü oyuncusu Ali Sayalan, dev mücadele öncesi görüşlerini spor servisi ile paylaştı.

Ali'nin görüşleri şu şekilde;

"Tüm sezon boyunca başkanımız, yönetimimiz, teknik heyetimiz, kaptanlarımız, futbolcu kardeşlerimiz ve en önemlisi her maç yanımızda olan bir an bile bizleri yalnız bırakmayan köylümüz, destekçilerimiz ile birlikte tam bir aile ortamı oluşturarak bu finali hak ettiğimizi düşünüyorum. 

O sene bu sene diyerek çıktığımız bu yolda birlik, beraberlik içinde inanarak ve sahada terimizin son damlasına kadar mücadele ederek final maçına kadar geldik. 

Bu finali kazanarak bir üst lige çıkmak ve tüm Mevlevi destekçilerini sevindirmek istiyoruz. Yarın oynanacak olan final maçının iki takım için de hayırlı olmasını ve hak edenin kazanmasını dilerim. 

Kaybedenin kazanını tebrik edeceği centilmenlik çerçevesinde güzel bir maç olsun".

banner116
Anahtar Kelimeler:
Sayalan Hak Eden Kazansın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75