banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Mağusa Maratonunda İkincilik..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyonluk haftaya kaldı (2-2)
banner98

Stad: Paşaköy Hasan Onalt 
Hakemler: Serhan Şimşek, Sertan Alkın, Halil Erdem Canaloğlu
Mesarya: Mehmet Özeralp, Ahmet Kara, Nevzat(90+1-Can Tülücü), Çağrı, Eray, Debouto, Hüseyin Çıdamlı(75-Mustafa Ayker), Yusuf Altıner, Oğuzhan, Sinan, Okan
Mağusa Türk Gücü: Ufuk, Lawrence(46-Ünal Kaya), Atay(46-Pote), Uğur Gök, Şenol Şöför, Mustafa Salk, Isaac(46-Mustafa Yaşınses), Yusuf Beyazi, Bünyamin, Mehmet Erol, Mehmet Gürlü(82-Baran Derin)
Goller: Quentin Debouto-32,70(Mesarya), Mustafa Salk-34, Ünal Kaya-65(Mağusa Türk Gücü)
Kırmızı Kart: Mehmet Erol-16(Mağusa Türk Gücü)

Kaya EMİROĞLU
Aksa Süper Lig Lideri Mağusa Türk Gücü konuk olduğu Mesarya'yla yenişemeyerek berabere kaldı. Şampiyonluk için gün sayan sarı yeşilli takım 16. dakikada Mehmet Erol'un direkt kırmızı kart görmesiyle karşılaşmanın yaklaşık 75 dakikasını on oyuncuyla oynamak zorunda kaldı. Takımın golleri Mustafa Salk ve Ünal Kaya'dan geldi. Evsahibi Mesarya ise daha iyi başladığı ve bir fazla oyuncuyla oynadığı maçta Debouto'nun golüyle öne geçti. 
Galibiyeti koruyamayan sarı kırmızılılar, yine Debouto'nun harika golüyle eşitliği yakaladılar. Bu sonuçla Mağusa Türk Gücü şampiyonluk turunu Ççarşamba günkü maça bırakmış oldu. 
Maç öncesinde ve maç devam ederken tribünlerde iki takım taraftarları ve her iki takım taraftarlarıyla polis arasında sürekli gerginlik yaşandı. Devrearasında ise iki takım kalecisi Mehmet Özeralp ile Ufuk arasında soyunma odaları önünde başlayan tartışma bir anda arbedede dönüştü. Polislerin de müdahalesiyle olaylar önlendi. Karşılaşmanın 55. dakikasında ise Mağusa Türk Gücü yedek kulübesinde arka taraftan ses yapan maytap patlatıldı. Teknik Direktor Ali Oraloğlu'nun ve yedek oyuncular yedek kulubesini kısa süreliğineterk etti. Oyun bir süre durduktan sonra yeniden devam etti. 
6. dakikada Debouto'nun kafa vuruşunda top yandan dışarı gitti. 
16. dakikada ceza alanı içinde ikili mücadelede Mehmet Erol yerde kaldı. Penaltı itirazının ardından Yusuf Altıner'le tartışan Mehmet Erol'un hareketine Serhan Şimşek direkt kırmızı kart gösterdi.
25. dakikada Okan'ın ceza alanı dışından şutunda top üstten dışarı gitti. 
32. dakikada savunmanın arasında topla buluşan Debouto kaleciyle karşı karşıya kaldı. Sert vuruşunda Ufuk'un müdahalesine rağmen top ağlara gitti. 1-0
34. dakikada Mehmet Gürlü'nün ortasında Mustafa Salk kafayı vurdu. Top köşeden ağlara gitti. 1-1
40. dakikada Mehmet Gürlü'nün ortasında Atay kafayı vurdu. Top üstten dışarı gitti. 
57. dakikada Eray ceza alanında kaleciyle karşı karşıya kaldı. Plase vuruşunda top az farkla yandan dışarı gitti. 
60. dakikada Uğur'un sert şutunda top üstten dışarı gitti. 
65. dakikada Mustafa Salk ceza alanı içinde ikili mücadelede yerde kaldı. Serhan Şimşek penaltı kararı verdi. Atışı Şenol kullandı. Mehmet Özeralp soluna yatarak önledi. Dönen topu Ünal kafayla ağlara gönderdi. 1-2
70. dakikada Debouto çaprazda topla buluştu. Sert şutunda top üst köşeden ağlara gitti. 2-2
90+6. dakikada Debouto soldan gelen topa kafayı vurdu. Top üstten dışarı gitti.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75