banner108
Öne Çıkanlar KKTC FUTBOL LİGLERİNDE 4.HAFTA TOPLU SONUÇLAR VE PUAN DURUMLARI.. UEFAdan İbrahimovicle İlgili Soruşturma.. kktc spor Hakemler hem gezdi hem eğlendi Hamitköy
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Şampiyona başladı
banner98

Türkiye Yamaçparaşütü hedef yarışması dün gerçekleştirilen ilk gün uçuşları ve açılış töreni ile resmen başladı.

KKTC Hava Sporları Federasyonu, Türkiye Hava Sporları Federasyonu ve Türk Hava Kurumu

işbirliğinde organize edilen THK Türkiye Yamaçparaşütü Hedef Ligi 1. Etap yarışmaları bugün yapılacak ikinci gün uçuşları ile tamamlanacak.

Resmi açılışta Türkiye’den gelen paramotorlar da gösteri uçuşu yaparak bayrak açtılar. 

Spor Dairesi, Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı, Tatlısu Belediyesi ve Gençlik Dairesi’nin katkılarıyla yapılan organizasyonun açılışı da dün gerçekleştirildi. 

Ziya “3 yıl aradan sonra böyle bir organizasyonun KKTC’de yapılması önemli”

Açılışta konuşan KKTC Hava Sporları Federasyonu başkanı Zeki Ziya 3 yıl aradan sonra böyle bir organizasyonun KKTC’de yapılmasının önemli olduğunu vurgulayarak “daha önce yine burada uluslararası hedef şampiyonası düzenledik ve o organizasyona 32 ülkeden yüzü aşkın sporcu katılmıştı. Yine öyle bir organizasyon için çalışıyoruz” dedi.

Özveren “İşbirliğimiz devam edecek”

THK adına konuşan Burçin Karataş Özveren KKTC’nin herzaman yanında olduklarını vurgulayarak böylesi bir organizasyonun KKTC’de yapılmasının da kendileri adına gurur olduğunu belirterek “Türkiye Yamaçparaşüt 1. Ayağını Kıbrıs’ta yapmayı kararlaştırdık. Şampiyona tamamlandığında milli takım da oluşacak ve bu arkadaşlarımızı avrupa ve dünya şampiyonalarına göndereceğiz” dedi.

Kahraman “Herzaman kardeş gibiydik olmaya da devam ediyoruz”

Türkiye Hava Sporları Federasyonu asbaşkanı Abdullah Kahraman 3 yıl aradan sonra KKTC’de hedef şampiyonası yapmalarının önemine dikkat çekerek “biz KKTC Hava Sporları Federasyonu ile herzman kardeş gibi olduk. Her konuda işbirliğimiz devam ediyor ve bundan sonraki süreçte de artarak devam edecektir” dedi.

Ödül töreni bugün

Üç süren organizasyon bugün yapılacak son uçuşlarla tamamlanırken organizasyonda dereceye girecek olanlara da ödülleri yarışma sonunda düzenlenecek ödül töreninde yetkililer tarafından verilecek.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Şampiyona Başladı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75