banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Girne Tatar
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Sakallı; "Kupayı Pile'ye getirmek istiyoruz"
banner98

Mehmet'in açıklaması şu şekilde;

"Öncelikle finalde yer alacağımızdan dolayı çok mutlu ve gururluyuz. Zor ve kısıtlı imkanlara rağmen çok başarılı bir sezon geçiriyoruz. Kenetlenmiş bir camia olarak bugün oynayacağımız finale çok iyi hazırlandık. 

Tüm sezon boyunca çok emek vererek istek ve azimle çabaladık ve sonunda finale geldik. Yıllardır play off'lardan döndüğümüz bu serüvende bu yıl şeytanın bacağını kırıp kupayı artık Pile'ye getirmeyi hedefliyoruz. 

Ağırdağ Boğaz da gayet başarılı bir sezon geçiriyor. Bu başarılarından dolayı onları da kutlarım ve final mücadelesinde başarılar dilerim.

Bundan önceki tüm Pile-Ağırdağ maçlarında olduğu gibi saygı, kardeşlik ve centilmenlik düzeyinde bir maç olmasını temenni ediyorum".

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75