banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. BTM Finali 1.Lige 3.Takımı Belirleyecek.. Karşıyakada İstifa..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Renktaşlardan kazanan Mesarya (2-3)
banner98

Yer: Gazimağusa Dr. Fazıl Küçük Stadı 
Hakemler: Evren karademir, Özal Çağlayan, Halil Atlar 
Yonpaş Dumlupınar: Türkkan, Emre, İsmail, (25’ Mehmet Gürbıyık), Olcay, Necati, Mert, (61’ Yasin), Berk, (70’ Ola), Berke, Mehmet Altın, Osman, Hikmet, (70’ Martin) 
Mesarya: Mehmet, Çağrı, Sinan, Yusuf, Abdullah, Okan, İbrahim Çıdamlı, Ahmet Kara, Nevzat, (85’ Oğuzhan), Eray, (80’ Mustafa Ayker), Debouto 
Goller: 52’Hikmet, 55’ Osman Şanverdi, (Yonpaş Dumlupınar), 5’ İbrahim Çıdamlı, 33’ Debouto, 66’ Eray, (Mesarya) 
AKSA Süper Lig’de 18. hafta maçında Mesarya deplasmanda Yonpaş Dumlupınar’ı 3-2 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu. Kupadan elenen, ligde de zirveden uzakta kalan iki hedefsiz takımın mücadelesinde Mesarya’ya galbiyeti getiren golleri İbrahim Çıdamlı, Debouto ve Eray atarken, Yonpaş Dumlupınar’ın gollerini Hikmet ve Osman Şanverdi kaydetti. Bu sonuçla Mesarya puanını 35’e çıkarırken Yonpaş Dumlupınar 30 puanda kaldı. 
Maçtan notlar... 
5’: Kazanılan korner atışında İbrahim Çıdamlı atışı kullandı. Kaleci Türkkan ve Necati’nin anlaşmazlığında top köşeden ağlara gitti 0-1. 
19’: Hızlı gelişen Yonpaş Dumlupınar atağında Mehmet Altın’ın yerden sert şutunda top yan direkten döndü. 
33’: Mesarya atağında Çağrı sağdan ceza alanına ortaladı. Boş kalan Debouto akıl dolu bir vuruşla topu ağlara gönderdi 0-2. 
37’: Mesarya atağında Eray soldan ortaladı. Debouto’nun plase vuruşunda top yan direkten döndü. 
52’: Ceza alanına kullanılan etkili korner atışında iyi yükselen Hikmet kafa ile topu ağlara gönderdi 1-2. 
55’: Yonpaş Dumlupınar atağında çalımlarla son çizgiye inen Osman Şanverdi’nin orta şut karışımı vuruşunu kaleci Mehmet köşeden çıkaramayınca top ağlara gitti 2-2. 
64’: Yonpaş Dumlupınar’da kendi çabası ile topu kazanan Berke’nin ceza alanı dışından vurduğu sert ve düzgün şut 90 tabir edilen yerden direğe çarparak oyun alanına döndü. 
66’: Ani gelişen Mesarya kontratağında sağdan yapılan ortaya Eray yerden sert ve düzgün vurarak takımını bir kere daha öne geçirdi 2-3. 
82’: Kaleci Türkkan ile karşı karşıya kalan Ahmet Kara’nın yerden sert vuruşunda top az farkla yan ağlarda kaldı.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75