banner108
Öne Çıkanlar Babutsalar sahaya iniyor..! Gençlerbirliği Yönetiminden Sadıkoğluna Ziyaret.. kktc spor Serbest transferde son gün B Lisans Kursu 13 Haziranda..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Puma Kadınlar Ligi dev finalle tamamlanıyor
banner98

Kazananın sezonu lig şampiyonu olarak tamamlayacağı mücadele saat 19.00’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda başlayacak.

Zorlu mücadele öncesi spor servisi KTFF Kadın Sorumlusu Simay Kanan, Mağusa Spor Akademisi Antrenörü Şerif Ogan ile futbolcusu Ecem Ser ve China Bazaar Gençlik Gücü Antrenörü Mine Dayı ile futbolcusu Melisa Demirkıran’ın görüşlerini aldı.

Kanan; “Her iki takımımıza da başarılar”

KTFF Kadın Futbol Sorumlusu Simay Kanan, final karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu. “Oyun başlasın” sloganıyla çıktığımız bu yolda Puma Ayten Berkalp Kıbrıs Kupası’yla bir ilki gerçekleştirdik” diyerek sözlerine başlayan Kanan, “Hafta sonu iki değerli takımımızla birlikte final karşılaşmasını yapıp sezonu tamamlayacağız. Takımlarımız bu süreçte kendilerine değerler kattılar ve gelişim sergilediler. Kadınların futbolda antrenör, sporcu ya da yönetici olarak bulunmalarından dolayı mutluluk ve gurur duyuyorum. Ayrıca Kadın Futbol Sorumlusu olarak da federasyonumuz adına Puma Kadınlar Ligi’nde mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkür ediyor ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Cumartesi günü saat 19.00’da Lefkoşa Atatürk Stadı’nda gerçekleşecek olan finalimizde iki takımımıza da başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Ogan; “Namağlup olarak tamamladığımız ligi şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz”

Mağusa Spor Akademisi Antrenörü Şerif Ogan, Gençlik Gücü ile oynayacakları final maçı öncesi spor servisine görüşlerini aktardı. Maç için son 2 gün kaldığını belirten Ogan, “Bu hafta içerisinde sporcularımızı hem mental açıdan hem de fizik kondisyon açısından motive etmeye ve maça hazırlamaya çalışıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz. Sahaya tek bir amaç doğrultusunda çıkacağız. Güzel bir atmosferde her iki takımın da kadın futbolunun ülkemizde de var olduğunu gösterme adına iyi bir mücadele ortaya koyacağını düşünüyorum. Takımıma güveniyorum. Sporcularımız en iyi şekilde hazırlandılar. Final vizesini de en iyi şekilde sonlandırıp namağlup olarak tamamladığımız ligi şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Dayı; “İkinci kupayı da müzemize götürmek istiyoruz”

Ayten Berkalp Kadınlar Kıbrıs Kupası’nı kazanarak gözünü lig finaline çeviren China Bazaar Gençlik Gücü’nde Takım Antrenörü Mine Dayı ise hedeflerine son bir adım kaldığını söyledi. “Sezonun ilk antrenmanına çıkarken finale yükselmeyi kendimize hedef olarak belirlemiştik” diyen Dayı, “İlk hedefimize ulaştık. Bu karşılaşma bizim için çok özel. İyi hazırlandığımızı düşünüyorum. Sporcularımın hepsi gerek motivasyon olsun gerek yaptığımız antrenmanlar olsun bu finale hazırız. Tüm taraftarlarımızı, futbolseverleri maça davet ediyorum. İkinci kupayı da alıp güzel bir şekilde sezonu tamamlamak istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Ser; “Emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz”

Mağusa Spor Akademisi oyuncularından Ecem Ser, zorlu karşılaşma öncesi görüşlerini aktardı. Aylardır devam eden çalışmalarımızın sonuna gelebilmiş durumdayız. Takım olarak finale yükselebilmenin verdiği gurur ve mutlulukla Cumartesi günü final maçına çıkıyoruz. Maçın gece olması bizi daha da motive ediyor. Kadın futboluna değer herkesi, tüm futbolseverleri maça davet ediyorum. İki takımın da gücü ortada. Seyircilerimizin de bu atmosferi yaşamasını istiyoruz. Biz bu anlamda çok emek verdiğimiz bir yola girdik. Yolun başından beridir hep şampiyonluk hedefledik. Namağlup olarak da buralara gelmenin gururu içerisinde çalışmalarımız hep devam etti ve emeklerimizin karşılığını şampiyon olarak almak istiyoruz. Heyecanlıyız, hazırız. Rakibimizin de gücünün farkındayız ama kupayı Mağusa’ya getirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Demirkıran; “Sırada ikinci hedefimiz var”

China Bazaar Gençlik Gücü’nün genç futbolcusu Melisa Demirkıran, finale kaldıkları için gururlu ve mutlu olduklarını söyledi. “Bu maça çok iyi hazırlandık” diyen Melisa, “İlk antrenmanlarımızdan beri zaten buralara geleceğimizden emindik. İlk hedefimizi kupayı alarak gerçekleştirdik. Takım arkadaşlarıma güveniyorum. Heyecanlıyız. Şampiyon olacağımıza inanıyorum. Herkesi final maçımıza bekliyoruz” dedi.

NECMİ USAL

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75