banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Geçitkale Canı için Kazandı.. (20) Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Mağusa Maratonunda İkincilik..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Perçinci Futbolcuları Kamp Yaptı..!
banner98

Perçinci Futbol Okulu'nun yıldız oyuncuları, yarıyıl tatilinde bir kez daha bir araya gelerek futbol yeteneklerini geliştirmek amacıyla unutulmaz bir deneyim yaşadılar. Bu yılki geleneksel futbol kampı, 02-04 Şubat tarihlerinde Concorde Hotel-Bafra bölgesi tesisinde, 2012 ile 2020 yılları arasında doğan genç sporcuların katılımıyla gerçekleşti.

Perçinci Futbol Okulu alanında uzman kadrosuyla kamp alanında benimsemiş olduğu vizyonunu ve misyonunu bir kez daha ortaya koydu. Kamp programı, sadece futbol becerilerini değil, aynı zamanda karakter gelişimini de ön planda tutarak oyuncuların sadece saha içinde değil, saha dışında da başarılı bireyler olmalarına katkı sağladı.

Perçinci Futbol Okulu kamp programı içeriğinde; ‘‘futbol antrenmanları, eğitsel oyunlar, futbolun tadını çıkarma, bireysel antrenman teknikleri, beslenme programları ve profesyonel futbol yolculuğu’’ gibi oyuncuların gelişimine odaklı bir dizi etkin ve interaktif eğitim unsurlarından oluştu.

Bu etkileşimli eğitim unsurları, genç oyuncuların sadece fiziksel becerilerini değil, aynı zamanda takım çalışması, liderlik ve iletişim gibi önemli becerileri de geliştirmelerine yardımcı oldu. Ayrıca, beslenme programları ve profesyonel futbol yolculuğu konularındaki seminerler, genç sporculara kariyerlerini planlama konusunda önemli bilgiler sunarak onları geleceğe hazırlamayı amaçlamaktadır.

Katılımcılar, kamp boyunca hem eğlenceli hem de öğretici aktivitelerle unutulmaz anılar biriktirdi. Futbol tutkusunu paylaşan bu genç yetenekler, aileleri ve öğretmenleri ile birlikte geride bıraktıkları bu deneyimi değerli kılacak anılarla dolu bir kampı tamamlamanın gururunu yaşadılar.

Perçinci Futbol Okulu Yönetimi ‘‘Genç sporcularımızın futbol tutkusunu daha da pekiştirmelerini sağlayan bu kampın ardından, onların gelecekteki başarılarına katkıda bulunmayı sürdürmeyi ve her bir oyuncunun potansiyelini en üst düzeye çıkarmayı hedefliyoruz. Futbolun yanı sıra karakter gelişimine de önem veren bir anlayışla, geleceğin futbol yıldızlarını yetiştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz ve daha da yeniliklerle ilerlemeye devam edeceğiz’’ diye açıklamada bulundular.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75