banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik kktc spor KKTC SPOR MANŞETLERİ YDÜ MTG kampa giriyor
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

PAYDAŞLARDAN MUHTEŞEM ORGANİZASYON..!
banner98

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği öncülüğünde futbolun içerisinde yer alan paydaşlar el birliği vererek sezonun sonunda iptal edilen CONİFA Kupası yerine hem futbolcularımızın motivasyonu artırmak hem de depremde kaybettiğimiz şehitler anısına KARMALAR Turnuvası düzenleme kararı aldı. 

Geçtiğimiz hafta Hasan Topaloğlu başkanlığında bir toplantı gerçekleştiren Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörler Derneği yönetimi sezon sonunda Türkiye’de yaşanan deprem felaketinde vatanımızdan kaybettiğimiz minik voleybolcularımız, hocaları, aileleri, Göçmenköy Spor Kulübü yöneticisi, Miracle Değirmenlik ve Gönyeli U16 takımlarında yer alan evlatlarımız için bir organizasyon yapmayı masaya yatırdı. 

Buradan çıkan karar sonrası ertesi gün KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu ile bir araya gelen Hasan Topaloğlu başkana düşüncelerini ve yapmak istedikleri organizasyonu anlatarak izin ve destek istedi. Başkan Sertoğlu bu güzel düşünce için gereken desteği vermeye hazır olduklarını belirterek gerekli izni Topaloğlu’na verdi. 

Alınan izin sonrası KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu bu muhteşem organizasyonu tek başlarına yapmak istemediklerini ve bir süredir birlikte hareket etmeye başladıkları Futbolun diğer paydaşlarını da bu organizasyona el birliği vermesi için davet gerçekleştirdi.

Dün akşam bir araya gelen Kulüpler Birliği Başkanı Aytaç Karavezirler, KTSYD Başkanı Burhan Gürkan, Futbolcular Derneği Başkanı Mehmet Çil, Hakemler Derneği Başkanı Hakan Muhtaroğlu ve Milli Takımlar Teknik Sorumlusu Caner Oshan bir araya geldi. 

Yapılan görüşmede yeni seçilen başkanlarla bundan böyle ayda 1 kez toplanma ve birlikte hareket etme kararı alan Paydaşlar daha sonra KKTFAD’nin planladığı organizasyonu masaya yatırdılar. 

Tüm paydaşlar bu organizasyonda olmaktan mutluluk duyacaklarını ve bu turnuvayı muhteşem bir organizasyon haline getirmek için el birliği verme kararı aldılar. 

Futbolun 5 paydaşı KKTF’dan da destek alarak Mayıs ayında play-off ve play-outların bitmesi ile başlanması planlanan turnuvanın adını DEPREM ŞEHİTLERİ TURNUVASI koyarak toplanacak olan gelirinde Deprem Şehitlerimiz adına harcanması kararı aldı. 

Yapılacak turnuvada Aksa Süper Lig ve Aksa 1.ligde yer alan 32 takımdan oluşan 8 bölge karmalarından oluşacak takımlarla güzel bir organizasyonda Şehitlerimizi anarak futbolcularımıza da milli motivasyon duygusu yaşatılması ve toplanacak gelirinde bağışlanarak destek olunması planlıyor. 

Paydaşların yaptığı toplantıda yapılacak bu turnuvada 8 bölgeden oluşacak karmalar için Belediyelerden destek alınması ve onları da bu muhteşem organizasyona çekme kararı alındı.

Ayrıca turnuva için ana sponsor yada birçok yan sponsor bularak organizasyonu daha güzel bir hale getirmek ve toplanacak gelirin artırılması kararlaştırıldı. 

Toplantıda uzun süredir CONİFA Kupası için KKTC Milli Takımını seçmek için bir çok bölgede maçları izlemeye giden bu yönde çalışmalar yapan KKTC Milli Takımlar Teknik Direktörü Caner Oshan’ı Turnuvanın Genel Koordinatörlüğüne getirme kararı da alındı. 

Karmaların Teknik Adamları ilerleyen dönemde KKTFAD ve Turnuvanın Genel Koordinatörlüğüne getirilen Caner Oshan birlikte bir toplantı yaparak spor kamu oyuna açıklanması kararlaştırıldı. 

Paydaşlar hafta başından itibaren el birliği vererek turnuva ilgili çalışmalara başlayarak Belediyeler ve sponsorlukla ilgili görüşmelere başlama kararı aldı. 

Turnuvanın 8 bölge karması kura ile eşleşerek ilk turda 4 karşılaşmanın yapılması planlandı. 2 karşılaşmanın saat 18.00 ve saat 20.00’de olmak üzere Mağusa Dr Fazıl Küçük Stadında, diğer 2 karşılaşmanın ise 1 gün sonra saat 18.00 ve saat 20.00’de Güzelyurt Üner Berkalp stadında yapılması planlanıyor.

Buradan kazanan 4 takımın yarı finalde eşleşerek oynanacak olan 2 karşılaşmanın yine saat 18.00 ve saat 20.00’de olmak üzere bu kez yaklaşık 3 -4 gün sonra Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadında oynanması planlanıyor.

Yarı final karşılaşmalarından kazanların final kaybedenlerin ise 3.lük karşılaşmalarının ise 3-4 gün sonra Lefkoşa Atatürk Stadında saat 18.00 ve saat 20.00’de oynatılarak DEPREM ŞEHİTLERİ TURNUVASININ tamamlanması planlanıyor. 

Maçlara girişlerin ücretli olacağı ve karşılaşmaların 4.dakika 17. Saniyesinde çeşitli anma aktiviteleri yapılması kararı alındı. Alınan bir diğer önemli karar ise yeni bir forma tasarlanması ve tüm Spor Şehitlerimizin bir arada bu formada Resimlerinin yer alması ve bu formaların da satışa sunulması oldu. 

Turnuva için paydaşlar arasında toplantıların devam edeceği ve organizasyonun kusursuz ve görkemli bir turnuva olması için yeni fikirler üretmeye çalışacakları da açıklandı. 

Turnuvada karmalar ve takımlar şu şekilde belirlendi….

İSKELE MELEKLER KARMASI 

PERA LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ 

YENİ BOĞAZİÇİ 

MORMENEKŞE

YENİ ERENKÖY 

MAĞUSA MELEKLER KARMASI 

MAĞUSA TÜRK GÜCÜ

YONPAŞ DUMLUPINAR 

ÜNİMAR MARAŞ 

İNCİRLİ

MESARYA MELEKLER KARMASI 

CİHANGİR 

MESARYA 

MİRACLE DEĞİRMENLİK 

DÖRTYOL 

BAŞKENT MELEKLER KARMASI 

YENİCAMİ 

KÜÇÜK KAYMAKLI 

ÇETİNKAYA 

CHİNA BAZZAR GENÇLİK GÜCÜ

LEFKOŞA MELEKLER KARMASI 

HAMİTKÖY

GÖÇMENKÖY 

GÖNYELİ 

M.HACIALİ YILMAZKÖY

GÜZELYURT/ LEFKE MELEKLER KARMASI 

LEFKE 

BAF ÜLKÜ YURDU 

BİNATLI 

YALOVA 

GİRNE MELEKLER KARMASI 

DOĞANTÜRK BİRLİĞİ 

TÜRK OCAĞI LİMASOL 

DÜZKAYA 

ESENTEPE 

ALSANCAK MELEKLER KARMASI 

M.A.YEŞİLOVA 

KARŞIYAKA 

LAPTA 

GİRNE HALK EVİ 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75