banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özgür Hamitköy’de Umutlu..!
banner98

Hamitköy, China Bazaar Gençlik Gücü’nden deneyimli forvet Özgür Ongun ile anlaştı. Özgür Ongun, Hamitköy ile antrenmanlara başladı. Golcü futbolcu Hamitköy’ün ara transferde kadrosuna kattığı 2. Hücumcu olurken, Cumartesi günü Göçmenköy ile oynanacak hazırlık maçında da ilk kez kırmızı siyahlı formayı giydi. Özgür Ongun, geçmişte de Hamitköy’de forma giymişti.

Uzun zamandır devamlı dorma giyemeyen golcü oyuncu Hamitköyde özlediği gollere ve oynamaya döneceği için mutlu ve heyecanlı olduğunu açıkladı.

Özgür yaptığı açıklamada Hamitköy’ün hedefleri başkan Evren Mannaş ile olan dostluğum buraya gelmemi sağlayan etkenler oldu. Özlediğim golleri Hamitköy’ün başarısı için atacağım.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75