banner108
Öne Çıkanlar YDÜ arenasporkolik Yalova Mormenekşe BAF
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Özekmekçi; ‘Yalnız Kaldık’’
banner98

Ligde iyi bir dönemin içinde olduklarını önlerinde bulunan Lapta, Gönyeli ve Esentepe maçlarının kendileri adına kader maçları olduğunu ifade eden Yalova teknik direktörü Niyazi Özekmekçi, bir hedefleri olduğunu ve o hedef doğrultusunda yollarına devam ettiklerini ifade etti.

Lapta takımının ligde sıkıntılı durumda olduğunu teknik adam değişikliği ile birlikte Lapta’nın da yeni bir süreç hedeflediğini ifade eden Özekmekçi, saha ve konum olarak zorlu bir deplasmanının Cumartesi günü kendilerini beklediğini aktardı. Lapta deplasmanında büyük olasılıkla Darbaz’ın aralarında olmayacağını aktaran başarılı çalıştırıcı iyi sonuçla zorlu deplasmandan ayrılmak istediklerini vurguladı.

Yalnız kaldık

Yalova camiasının her zaman başarı arayan bir camia olduğunu belirten Niyazi Özekmekçi, ancak bu dönemde başarıya giden yolda ne yazık ki yalnız kaldıklarını söyledi. Taraftar ve camianın değerli isimlerinin bu kaliteli oyuncu grubunun yanında olması gerektiğini söyleyen Özekmekçi, Yalova ruhunun olmadığını o eski ciddi potansiyele sahip taraftar grubunun da aralarında olmadığını söyledi. Çok karakterli bir oyuncu grubu olduğunu ve her zaman onlarla gurur duyduğunu söyleyen Yalova teknik direktörü Niyazi Özekmekçi, sonuna kadar savaşacaklarını sözlerine ekledi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Özekmekçi Yalnız Kaldık
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75