banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Ozanköy 1.Lige Veda Etti..! (1-1)
banner98

Stat: Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı

Hakemler: Utku Hamamcıoğlu, Yusuf Atlar, Mehmetcan Erli

Lapta: Hakan Göktuğ Koçak, Göksel Soyer, Süleyman Batuk, Hüseyin Terzi, Ayden Numanzade, Orhan Tanık, Hasan Yanaroğlu, Hüseyin Konyalıoğlu, Berkay Ali Paşaoğlu, Barış Rabo, Ahmet Sezer Artan

Ozanköy: Kürşat Çil, Ahmet Biçen, Murat Erişik, Ahmet Avcı, Ceylan Taneri, Zafer Emre Taşkın, Salih Can Gül, Murat Besli, Mahmut Can Birol, Barış İzzet, Mertkan Kaya

AKSA Birinci Lig Play-Out 3. maçında Lapta ile Ozanköy son derece kritik bir maça çıktı.

Bu karşılaşmada kümede kalmak için beraberlik veya galibiyet yeterli olurken Ozanköy’ün maçı kazanması halinde ise Ozanköy ligde kalacak Lapta küme düşen takım olacaktı.

Son derece gergin ve heyecanlı geçen karşılaşmada Lapta takımı 21. dakikada tecrübeli isim Hasan Yanaroğlu ile golü buldu.

Bu gol Lapta’yı rahatlatırken kaybedecek bir şeyi olmayan Ozanköy, rakibinin üzerine yüklendi. İlk yarı 1-0 Lapta’nın üstünlüğünde sona erdi.

İkinci yarıya da baskılı başlayan Ozanköy, 57. dakikada İbrahim Kunur’un golüyle beraberliği sağladı. Kalan bölümde atacağı 1 golün kendisini ligde bırakacağını bilen Ozanköy gol ararken Lapta dengeli bir savunma anlayışıyla topu kalesinden uzak tuttu.

65. dakikada Ozanköy’den Salih Can Gül kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Maçın kalan bölümünde skoru koruyan Lapta ligde kalırken Ozanköy, BTM 1. Lig’e düşen 3. takım oldu.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75