banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan KKTC SPOR MANŞETLERİ Girne
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Onurhan, Değirmenlik’ten Ayrıldı..!
banner98

Değirmenlik kalecisi Onurhan Yalçın kendisi hakkında süresiz kadro dışı kararı alınması sonrası açıklama yaptı. Onurhan'ın açıklaması şöyle; 

4 sezon kiralık olarak formasını giydigim Degirmenlik Spor Kulübünden bugün itibariyle ayrılmıs bulunmakdayım. Şampiyonluk yasadım, süper ligde oynadım, basarılı sezon yasadım fakat bu sezon futboldan herseyi yasadık. Boyun eyen bir yönetim, adamına göre davranan bir yönetim, benim macın içinde takım arkadasımla diyalogum yüzünden motivasyonumu kaybetdim moral olarak ve oyundan çıkmak isdedim en dogal hakkım futbolun içinde olan seyler motivasyon kaybedince oyundan cıkabilirim en dogal hakkım fakat macdan sonra beni arayıp nedir ne degildir diye sorulmadan kadro dısı kaldıgımı sosyal medyada gördüm.

Buda yönetimin basarısızlığıdır. Takım ruhu olmadıgı yerde planlar ve amaçlar var sürekli bir operasyon var. Ama her zaman futbolcular suçlu olur dinlenmez yargılanır kalan gene camiadır.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75