banner108
Öne Çıkanlar KKTC SPOR MANŞETLERİ Hala Sultan Türkiye İkincisi.. Mesarya onaylandı Deniz Plaza yenilgisiz tamamladı..! Zokou ile tatlandı..! (2-4)
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nurel; "Bu Durumdan Çok Rahatsızım"..!
banner98

Spor servisimize açıklama yapan Merit Alsancak Yeşilova kulüp başkanı Redif Nurel, son günlerde takımının oyuncuları ile ilgili olarak çıkan asılsız haberleri hayret ve şaşkınlıkla takip ettiğini söyledi. Aksel, Billy Mehmet ve Eyüp’ün tranfer olup anlaştı haberlerinin asılsız ve boş haber olduğunu ifade eden Redif Nurel, böyle bir şeyin söz konusu olmadığını söyledi. Transfer politikasının bu dönemde doğru adımlarla ilerlemesi gerektiğini ifade eden Nurel, kendisinin kulüp başkanı olduğunu telefonun 24 saat açık olduğunu ve çizilecek transfer politikasında Merit Alsancak Yeşilova kulüp başkanı olarak kendisinin doğru adres olduğunu söyledi. İlgili 3 oyuncunun takımın önemli ve her oyuncu gibi değerli olduğunu ifade eden Redif Nurel, hiçbir oyuncusun takımdan ayrılma yada transferinin söz konusu olmadığını sözlerine ekledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75