banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik GG MTG Geçitkale Hücumu Güçlendirdi.. Mormenekşe Erdoğuş ile Doğacak..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Northernland Kıbrıs Kupası'nda Finalin Adı MTG- Göçmenköy..!
banner98

İlk karşılaşmada 1-1 sona eren Mağusa Derbisinde MTG normal süresi 0-0 sona eren mücadelede Tremeşeli Holding Dumlupınar'ı uzatma dakikalarında Ünal, Doukara ve Dinopeter'in golleriyle 3-0 mağlup ederek adını finale yazdırdı.



İlk karşılaşmayı 2-1 kazanarak avantajlı giden ve Karşıyaka deplasmanında 90+2. dakikada Debouto ve 90+6.dakikada Bekir'in golleriyle 2-0 galip gelen Göçmenköy rakibini bir kez daha mağlup ederek tarihinde ilk kez Kıbrıs Kupası'nda finale yükselmeyi başardı.



Mağusa Türk Gücü ile Göçmenköy arasındaki Northernland Kıbrıs Kupası final maçı 10 Mayıs Cuma günü Atatürk Stadı'nda oynanacak.

İki takım arasında da bu hafta lig maçı Lefkoşa da oynanacak. Şampiyonluk kovalayan MTG'nin kaln son 3 maçından en zoru olarak bakılan bu mücadele şimdi daha çok önem kazandı. 

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75