banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik YDÜ Doğan Gedik yeniden görevde Cezalılar Açıklandı..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nehir’den başarılı sonuçlar
banner98

Milli Badmintoncularımızdan Nehir Deniz Bulgaristan’ın Haskova şehrinde düzenlenen Bulgarian U15 International Badminton Turnuvası’nda başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Çift Kadınlar Kategorisinde partneri Aysu Arslan ile birlikte mücadele eden milli sporcumuz grup maçlarında oynadıkları 3 karşılaşmayı da kazanarak grup birincisi olarak gruptan çıkmayı başardılar. 

Grup maçlarında Bulgaristan ve Fransa’yı yenerek grup birincisi olan Nehir ve Aysu ikilisi bu akşam Bulgar rakiplerini yenmeleri halinde yarı finale kalacaklar.  

Ayrıca Karışık Çiftlerde partneri Mehmetcan Töremiş ile birlikte oynayan Nehir Deniz grup birincisi olarak çeyrek finale kalmayı başardı. 

Bu akşam oynanacak karışık çiftler mücadelesinde Fransız rakiplerini yenmeleri halinde yarı finale kalmak için mücadele edecekler.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75