banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Yıldız Adayları Kampı Yoğun Katılım ile Gerçekleşti.. Chrislin Turunç Dr Salih Miroğlu Müsabakaları Yapıldı..!
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Nefes'imiz Anıldı..!
banner98

Sarayönü Lions Kulübünün, geçtiğimiz yıl itibariyle marka aktivitesi olarak gelenekselleştirdiği futbol anı turnuvası, Gönyeli spor kulübü organizasyonuyla 2015 doğumlu Gönyeli, Göçmenköy, Küçük Kaymaklı, Yenicami spor kulüpleri ve 2018-2019 doğumlu Gönyeli-Küçük Kaymaklı minik sporcuları arasında gerçekleştirildi.

1 dakikalık saygı duruşu sonrasında yapılan karşılaşmalarda sporcuların tümü anı turnuvasına yakışır şekilde mücadele etti.

Nefes'in annesi Nihal Cesuroğlu Demirpençe tarafından yapılan konuşmada Nefes’in verdiği mücadelesiyle herkesin gönlünde yer ettiğini, onu unutturmamak ve adını hep yaşatmak adına melek olduğu tarihle değil, hayatımıza girdiği doğum günü olan 25 Ekim’e en yakın tarihte gerçekleştirildiğini dile getirerek Lefkoşa Sarayönü Lions Kulübü Başkanı ve üyelerine, organizasyonda emeği geçen tüm çocuklara, antrenörlerine, hakemlerine ve yalnız bırakmayıp yanlarında olan tüm sevenlerine teşekkür etti.

Gönyeli-Alayköy Belediye Başkanı Hüseyin Amcaoğlu, sahanın kullanılmasına onay vermesi ve ayrıca Turnuvaya katılarak hem aileyi hem katılanları onurlandırdı.

Katılan tüm kulüplere kupaları ve katılan tüm sporcu çocuklara madalyaları takdim edildikten sonra, NEFES’imizin en sevdiği balonlar sevgiyle, özlemle gökyüzüne bırakılarak turnuva sona erdi.

banner116
Anahtar Kelimeler:
Nefesimiz Anıldı..
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75