banner108
Öne Çıkanlar Kadınlarda Arucad Anka Şampiyon.. Buse Savaşan İspanyada Birincilik Kürsüsünde.. Mustafa Sütcüye Teşekkür Plaketi.. Dünya Şampiyonasına kötü başladı..! Gabira
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Müthiş Adım..! Cihangir - MTG Maçı A  Spor'da Naklen Yayınlanacak..!
banner98

Futbol Federasyonu tarafından bugün yayımlanan 20. haftanın programında 49 puanla yenilgisiz liderliğini sürdüren Cihangir ile 45 puanla takibini sürdüren MTG arasındaki mücadele 24 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'de Cihangir Stadı'nda oynanacak.
Ligde geride kala 18 haftada 17 galibiyeti ve bir beraberliği bulunan Cihangir takipçileri MTG'den 4 puan, Tremeşeli Holding Dumlupınar'dan 6 puan önde liderliğini sürdürüyor.

Miracle Spor Tv'nin maçları yayınlamaya başlaması ile kalite artarken müthiş bir olaya daha imza atılıyor.

Miracle Spor TV Genel Yayın Yönetmeni Harun Muslu'nun girişimleri ve sıcak yakın ilişkileri ile KTSYD seminerine katılan A SPOR Genel Yayın Yönetmeni Ender Bilgin'in olumlu yaklaşımı ve Miracle Spor TV'de Türkiye'den gelerek maç anlatan Emre Tilev'n girişimleri ile ligin dev maçı haftaya A SPOR'da naklen yayınlanacak.

A SPOR'un isteği üzerine bu karşılaşma Cumartesi gününe verilirken dışa açılım konularının gündemde olduğu bu dönemde böyle bir adımın atılacak olması takdir topladı.

Naklen yayın konusunda anlaşmanın hemen hemen tamamladığı ve kısa sürede açıklanacağı öğrenildi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75