banner108
Öne Çıkanlar arenasporkolik Hakemler hem gezdi hem eğlendi GHE Çetinkayada Cemal Kır dönemi Genç Kartallar İmzaya Hazırlanıyor..
banner81
banner97

Bu haber kez okundu.

Miracle Spor TV, Törehan'ın Gururu Oldu..!
banner98

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu U-16 karması ile Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu U-16 karması arasında oynanan ‘Barış Kupası’ final maçını, Kıbrıs TV- Miracle Spor TV ortak yayını ile ekrana taşıdı. Lefkoşa Atatürk Stadyumun’da oynanan karşılaşma, 6 adet HD Kamera ile izleyiciye ulaştı. Sıkıntısız ve kusursuz geçen karşılaşmanın öncesinde ve sonrasında da röportajlar yine izleyici ile buluştu. Miracle Spor TV Harun Muslu önderliğinde ilk canlı yayını kusursuz geride bırakırken, taraflı tarafsız ilk canlı yayın herkesin beğenisini topladı.

Törehan bıkmadan usanmadan ülke sporuna hizmete devam ediyor

Miracle Cash&More Direktörü ve ayni zamanda Miracle Değirmenlik Kulüp Başkanı Hakan Törehan’ın ülke sporuna yaptığı yatırımlara dün hayata giren Miracle Spor TV ile bir yenisi eklenmiş oldu. Batının en ucundan Doğunun en uç noktasına kadar birçok spor kesimine yardım eden Hakan Törehan hayata geçirdiği yeni projesinin de haklı gururunu yaşıyor. Ülkede özlenen tablo olan ÇOK KAMERALI maç çekimi dün akşam resmen başlarken, taraflı tarafsız da birçok kesimin takdirini almış durumda. Birçok devlet yetkilisinin Törehan’a ulaştığı ve kendisine yaptığı güzel iş sonrası teşekkür edildiği belirtildi. Ülke futbolunda artık yeni bir çekim sürecinin başladığı ve Hakan Törehan’ın kurduğu profesyonel ekiple sürücü kusursuz götüreceği dün akşam yayınlanan maçın kalitesi ile bir kez daha gözler önüne çıktı.

Törehan: Ülke sporuna hizmete devam edeceğiz

Miracle Cash&More direktörü Hakan Törehan uzun süredir üzerlerinde çalıştıkları projeyi dün akşam itibariyle hayata geçirdiklerini söyledi. Bu nedenle son derece mutlu olduklarını belirten Hakan Törehan, tüm ekibi canı gönülden kutladığını söyledi. Ülke sporu ve sporcusuna destek ve hizmet vermekten son derece mutlu olduklarını söyleyen Törehan, projelerin bitmediğini yeni projeler için çalışmaların devam ettiğini ve kısa süre içinde yeni projelerin ülke sporu ve sporcusu ile buluşacağını söyledi. Ülke futbolunun artık izleyiciye en iyi şekilde geleceğini bunun yanında tribünlerinde dolacağına inandığını belirten Hakan Törehan, sürecin yeninden ülke futboluna hayırlı olmasını diledi.

banner116
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner117

banner68

banner110

banner91

banner92

banner109

banner118

banner70

banner48

banner47

banner111

banner74

banner75